Haberler

Saraybosna'daki Tramvay Kazasında Yaralı Sayısı 50'ye Çıktı

Güncelleme:

Saraybosna'da, iki tramvayın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 45 olan yaralı sayısı 50'ye çıktı.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, iki tramvayın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 45 olan yaralı sayısının 50'ye yükseldiği bildirildi.

Saraybosna Üniversitesi Klinik Merkezi Sözcüsü Selma Muliç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğleden sonra meydana gelen tramvay kazasında yaralan 28 kişinin klinik merkezine getirildiğini ve genel olarak yüz, göğüs ve bel bölgesine aldıkları darbeler nedeniyle ağrıları olan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi. Muliç, kazada yaralan diğer 22 kişinin Saraybosna Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini belirtti.

Saraybosna Hastanesi Sözcüsü Yasna Duçiç ise hastanelerine sevk edilen 22 kişi arasında bir çocuk ve iki tramvay sürücüsünün bulunduğunu kaydetti. Duçiç, daha önce ağır yaralandığı bildirilen tramvay sürücüsü de dahil olmak üzere hastanelerine sevk edilen kimsenin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Saraybosna'nın Mariyin Dvor semtinde meydana gelen kazanın nedenine dair resmi açıklama yapılmadı. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA / Güncel

Saraybosna Selma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title