Haberler

Sarai'nin Çanta Ve Montu Kayıp

Güncelleme:

Cesedi bulunan Sarai Sierra'nın cinayetini aydınlatma çabaları sürüyor.

Cesedi İstanbul Cankurtaran'da surların dibinde bulunan Sarai Sierra'nın mont ve çantasının üzerinde olmaması emniyeti harekete geçirdi.

Son olarak Sirkeci'deki bir güvenlik kamerasının görüntülediği Sarai Sierra'nın üzerinde mont ve çanta görünmesine rağmen, Sierra'nın çanta ve montunun üzerinde bulunmadığı belirtildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından cesedin bulunduğu dehlizin çevresinde çanta ve montun da arandığı ancak ikisinin de bulunamadığı öğrenildi.

Öte yandan Adli Tıp Kurumu tarafından incelenen cesette ön bulgularda tecavüz izine rastlamazken; ölen ABD'li kadının cesedinin bulunduğu sırada pantolonunun da üzerinde olmadığı öğrenildi. Pantolonun cesedin bulunduğu dehlizin içinde bulunduğu, üzerinde yırtıklar bulunan pantolonun incelendiği belirtildi.

ÇOCUKLARININ HABERİ YOK

İstanbul'da ölü bulunan Sarai Sierra'nın akıbetinden çocuklarının haberi olmadığı öğrenildi.

Anne Betzaida Jimenez, "11 ve 9 yaşlarında iki torunum var. Hala annelerinin öldüğünden haberleri yok. Babaları geldiğinde çocuklarla o konuşacak. Biz de elimizden geldiğince onlara destek vereceğiz." dedi.

"OLAYI ÇÖZMEK İÇİN ÇABALIYORUZ"

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, öldürülen ABD'li Sarai Sierra ile ilgili bütün seçeneklerin masada olduğunu, olayı çözmek için çabaladıklarını söyledi. İstanbul'un son derece güvenli bir şehir olduğunu belirten Mutlu, metropoller arasında İstanbul'un suç oranının düşük olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Sarai Sierra Cankurtaran İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title