Haberler

Sapanca'da 2 Park ve Çok Amaçlı Saha Açılışıizmete Açıldı

Sapanca ilçesinde, 2 park ve çok amaçlı saha düzenlenen törenle hizmete girdi.

Sapanca ilçesinde, 2 park ve çok amaçlı saha düzenlenen törenle hizmete girdi.

Sapanca Belediyesince yapımı tamamlanan Şehit İrfan Yalnızoğlu Parkı, Ersin Keskin Parkı ile Tepebaşı Çok Amaçlı Saha için toplu açılış töreni düzenlendi.

Ersin Park'ta düzenlenen açılışta konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Sapanca'nın potansiyelini daha da yukarı taşıyabilmek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Sapanca'nın gelecek yıllarda bugünkü konumundan çok daha ileride olacağını vurgulayan İsen, "İleride çok daha yol kat etmiş Sapanca örneğiyle karşı karşıya kalacağız. Sapanca'nın bu imkanlarını iyi bilen ve yukarılara taşımak için gayret gösteren bir belediye başkanımız var. Tüm bu hizmetler için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle çok daha fazla hizmeti Sapanca'ya kazandıracağız." şeklinde konuştu.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise, seçim beyannamelerinde verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Hizmetlerin Sapanca'nın en uzak noktasına kadar ulaştırılacağını bildiren Yılmazer, "Hiçbir ayrım yapmadan öncelik sırasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görev süremiz boyunca ilçemize birçok hizmeti kazandırdık ve bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz." dedi.

Törende Sapanca Müftüsü Orhan Örnek tarafından dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Protokol üyeleri, toplu açılışın ardından 2 park ve çok amaçlı sahayı gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Tepebaşı Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title