Haberler

Şanlıurfaspor'un Bolu Kampı Devam Ediyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, yeni sezon çalışmalarının ilk etabı için geldiği Bolu’da güç depoluyor.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, yeni sezon çalışmalarının ilk etabı için geldiği Bolu'da güç depoluyor. Teknik direktör Cihat Arslan, "Forvet hattını güçlendirmemiz gerekiyor" dedi.

Bolu'nun Karacasu beldesinde yeni sezona hazırlanan Şanlıurfaspor, günü çift antrenman yaparak geçiriyor. Teknik direktör Cihat Arslan sabah antrenmanında oyuncularına kondisyon çalışması yaptırdı.

Tempoyu yavaş yavaş arttıran tecrübeli teknik adam, kamp ortamından memnun olduğunu söyledi.

Arslan, yeni bir takım ve yeni bir heyecanla çalışmalara başladıklarını belirterek, "Potansiyeli yüksek ve şehrin futbola aşık olduğu bir camiada çalışmak çok güzel. İyi transferler yaptık. Takımda kalan çok değerli oyuncularımız var. Bu birlikteliği Bolu'da güzel bir tesis ve ortamda pekiştirmek istiyoruz. İyi bir çalışma ortamımız var. İyi yolda ilerliyoruz" diye konuştu.

"NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ"

Birkaç transfer beklentilerinin olduğunu ifade eden Arslan, "İnşallah o bölgelere de gereken takviyeleri yaparsak daha iyi bir takım olacağız. Mevki olarak bir şey söylemek istemiyorum. Genel karakter olarak takımda oynayan oyuncu kardeşlerimi etkilememek için mevki söylemeyi doğru bulmuyorum. Ama nokta ve iyi transferler yapacağız. Forvet hattını güçlendirmemiz gerekiyor" dedi.

"GURUR DUYULACAK BİR TAKIM İZLETECEĞİZ"

Arslan, taraftarın desteğine sezon boyunca ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, "Ben Şanlıurfaspor'u tercih ederken zirveye oynayacak bir takım sağlamak amacındaydık. En önemli mesele yarışabilecek bir takım ortaya çıkarmak. Şehrin bütünleşebileceği taraftarın takımın arkasından gelebileceği bir takım ortaya çıkarabilmek. Ondan sonra zaten hedef koyabiliriz. Hedefe ulaşabilecek kadro yapısını oluşturmanın peşindeyiz. Şanlıurfaspor taraftarına gurur duyabileceği bir takım izleteceğiz" şeklinde konuştu.

KIZILKAYA: "GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMIMIZ VAR"

Şanlıurfaspor'un yeni transferi Veli Kızılkaya ise, "Güzel bir çalışma ortamımız var. Yavaş yavaş adapte oluyoruz. Bu sene takımın hedefi belli. Bunu geçen sene takımını süper lige çıkaran Cihat Arslan'ı alarak gösterdiler. Hedef kesinlikle şampiyon olmak. İyi bir arkadaşlık ortamımız var. Çalışmalarımız çok verimli geçiyor" dedi.

Taraftara da mesaj gönderen Kızılkaya, "Hırslı bir oyuncuyum. Senelerdir de böyle oldum. Bu karakterimi senelerdir kaybetmedim. Hocam beni çok istediği için geldim. Ateşli taraftarımızın desteğiyle çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bizim hırsımızla taraftarın ateşi birleşince her şey güzel olacak" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Cihat Arslan Karacasu Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title