Haberler

Şanlıurfa'ya Düşen Göktaşı Korkuttu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da dün gece meydana gelen patlama ve gökyüzünde beliren ışığın nedeni belli oldu.

Dün gece saat 00.22'de Şanlıurfa'da büyük bir patlama sesi duyuldu. İlçelerde de duyulan patlama sesi nedeniyle yer sarsıntısı meydana geldi.

VATANDAŞLAR KORKU VE PANİK YAŞADILAR

Korku ve panik yaşayan vatandaşlar, 155 hattını arayarak durumu polise bildirdi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede herhangi bir bulguya rastlanmazken, patlamanın doğal kaynaklı olabileceği ifade edildi. Sabah saatlerinde çalışmalarına devam eden polisler, patlamanın bir doğa olayı olduğunu belirledi.

GÖKTAŞI DÜŞÜYOR

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, bulutların arasından hızlı bir şekilde yeryüzüne doğru gelen göktaşı havadayken birden patlıyor. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen görüntülerde göktaşının etrafa saçtığı ışık net bir şekilde görülüyor.

Emniyet kayıtlarına olay, doğa olayı olarak geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Yerel Yaşam Haberler

500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

yaw bu haber yalan

0
11
yanıtYanıtla
URFALI:

o füzedir onu uzaylılar atıı

6
4
yanıtYanıtla
tanık:

evet dün gece saatler gece yarısını geçtikten hemen sonra yaşandı muhteşem bir ışık müthiş bir şekilde urfa semalarını aydınlattı ve hemen ardından hiç duyulmamış bir ses çok açık bir şekille gördüm ama ne oldugu konusun da yorum edemem çünkü o bilgiye sahip degilim ama bir doga olayı oldugunu diyebirim

6
1
yanıtYanıtla
Volkan:

bu kekoların başına taş yağıyor ama hala akıllanmazlar alışmışlar yattıkları yerden devlet baksın diye ama o devlete de parayı veren bizleriz

0
6
yanıtYanıtla
Adem-teaching:

Siz kimsiniz ?

yanıt1
yanıt0
Derd:

Yere dussesydi bunun da vergisini alirdi devlet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title