Haberler

Şanlıurfa Merkezli 4 İlde Sağlıkçı Operasyonu: 34 Gözaltı

Güncelleme:

4 ilde devleti dolandırdıkları gerekçesiyle tıp merkezlerine ve özel hastanelere yönelik düzenlenen operasyonda doktorların da olduğu 34 sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Şanlıurfa merkezli 4 ilde devleti, hayali muayene kaydı girerek kamu kurumlarını dolandırdıkları, usulsüz olarak SGK fatura kestikleri ve SGK tarafından yapılan kesinti oranlarının düşürülmesini sağlamak için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri" iddiasıyla düzenlenen operasyonda aralarında doktorların da olduğu 34 kişi gözaltına alındı.

4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Şanlıurfa merkezli 4 ilde özel tıp merkezlerine ve özel hastanelere yönelik operasyon düzenlendi.

34 SAĞLIK ÇALIŞANI GÖZALTINDA

"Hayali muayene kaydı girerek kamu kurumlarını dolandırdıkları, usulsüz olarak SGK fatura kestikleri ve SGK tarafından yapılan kesinti oranlarının düşürülmesini sağlamak için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri" iddiasıyla düzenlenen operasyonda Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin ve Adıyaman'da doktorların da olduğu 34 sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

EROL EVGİNE SORU:

evet şimdi bu kadar üniversite okumuş doktorların oyuyla benim gibi cahil ama hayatında boğazından tek lokma haram geçmemiş kimseyi dolandırmamış bir diplomasızın oyu bir olurmu acaba?

24
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Büyük baliklar ne zaman yakalanacak (4 bakan ve 1 basbakan).

7
7
yanıtYanıtla
KELLELERİNİ İSTİYORUZ VURUN:

ÜLKEYİ PİSLİK GÖTÜRMÜŞ TEMİZLİK ŞART. . .

6
6
yanıtYanıtla
savasturk:

en buyuk sarayda

1
5
yanıtYanıtla
HACI ABE:

BENDE 4 RAKAMINI GÖRÜNCE 4 ÇALAN 1 BAŞBAKANMI YAKALANDI HAK HUKUK YERİNİ BULDU DİYE SEVİNMİŞTİM.

1
4
yanıtYanıtla
haci:

Herşeyin üçkağıdını düşünüp bulan uyanık insan nüsvetteleri çok ülkemizde malesef. . . . Anneler çocuklarınıza önce vicdan verin vicdanı olmayan nesiller istemiyoruz. . .

3
0
yanıtYanıtla
ÜLKENİN FAKİR FUKARANIN:

KANINI EMEN VAMPİRLERE ÖLÜM BİLEKLERİNİ KESİN BİR DAHA ÇALAMAZLAR. . .

2
1
yanıtYanıtla
dOBRA dOBRA:

Dolandırmayan kim var?

1
1
yanıtYanıtla
bk4:

devlet dolandıran a hemen oparasyon devleti devlet yapan bu halkı her gün telefonla ulaşıp mesajla şu ve ya bu şekilde Dolandıranlar halkı bıraktı prof. öğretmen iş adamı herkezi tokatlıyorlar ne iş buuuu neden durduramıyorsunuz Türkcell sizde avea sizde diğer operatörler sizde bulamıyormusunuz gerçekten ayıptır ayıp , yakalayın artık şunları polisim savcıyım diyen adamları Alay ediyolar yaaaaa devlet ile resmen

2
0
yanıtYanıtla
sdgsg:

tayip mi

yanıt0
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title