Haberler

'Namus Meselesi' Diye Karısını Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Vurdu!

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 35 yaşındaki eşini pompalı tüfekle vurup öldüren Ahmet Korkmaz, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini söyledi.

Kadın cinayetlerinin ardı arkası ne yazık ki kesilmiyor; acı haber bu kez de Şanlıurfa'dan geldi. Siverek ilçesinde yaşayan Ahmet Kormaz, eşi Ceylan Korkmaz'ı sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü. Eşini 'namus meselesi' için öldürdüğünü söyleyen Ahmet Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı.

ÇOCUKLARINI OKULDAN ALMAYA GİTMİŞTİ, KOCASI YOLDA SALDIRDI

Hayriye Mahallesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Ceylan Korkmaz, iddiaya göre dün çocuklarını almak için okula gittiği sırada eşi Ahmet Korkmaz'ın pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet ettiği Ceylan Korkmaz ağır yaralandı.

HASTANE YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen Ceylan Korkmaz, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'ya sevk edildi. Ceylan Korkmaz, Şanlıurfa'ya götürülürken yolda hayatını kaybetti.

CİNAYETİ 'NAMUS MESELESİ' YÜZÜNDEN İŞLEMİŞ

Ceylan Korkmaz'ın cesedi otopsi için morga konulurken, cinayetle ilgili çalışma başlatan polis, eş Ahmet Korkmaz, Sezer Korkmaz, Nevzat Korkmaz, Tahsin Korkmaz ve Polat K.'yı gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan şüphelilerden Ahmet Korkmaz'ın ifadesinde cinayeti 'namus meselesi' yüzünden işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet Korkmaz, Sezer Korkmaz, Nevzat Korkmaz ve Tahsin Korkmaz tutuklanarak cezaevine konulurken, Polat K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Korkmaz Ahmet Korkmaz Şanlıurfa Siverek Önemsiz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (15)

KAHRAMAN 63:

ALLAH KİMSEYİ NAMUS İLE TERBİYE ETMESİN

25
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Yine kürtler. . .

6
13
yanıtYanıtla
benMobil-ANDROID:

lan Kürtlerle. ne alakası var adam namus diyor ben türküm. bende olsam aynısını yapardım gider paşa paşa yatardım

11
4
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Neyse bu Kürtlerin namus meselesi hiç Bitmez. Havadan nem kapar bu zırtolar.

2
10
yanıtYanıtla
yaren**mobilWeb@haberler.com:

Alla kimsenin başına vermesin madem namusuzluk yapmış boşa gitsin aralarda sürünür yazık oldu omahsum coculara

8
2
yanıtYanıtla
KürtMobil-ANDROID:

Ahmet; kürt böyle işte. namusuna düşkün.

4
5
yanıtYanıtla
Ben Mobil-ANDROID:

Yine Kürtler diyosun oysa sizde namus meselesi yok olduğu belli oldu ahmo

7
2
yanıtYanıtla
KURT BEYmobilWeb@haberler.com:

iyi yapmiş adami delirmişki adamda vurmuş

4
4
yanıtYanıtla
oktay adanaMobil-ANDROID:

senin namusun batsın sanki kendi çok namusluydu

5
2
yanıtYanıtla
hmobilWeb@haberler.com:

Allah kimseyi namus ile sinamasin...anlayamadigim kurtler boyle bi tore oldugunu bile bile olumu goze aliyorlar...

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title