Haberler

Şanlıurfa Emniyeti'nden Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek

– TÜRK Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarına yemek verildi.

– TÜRK Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarına yemek verildi.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Şehit polisler için Müftü İhsan Açık tarafından okunan dualarla başlayan yemekte konuşan Vali İzzettin Küçük, "Bir insan için en değerli şey canıdır. Canını vatanı için feda eden kişi de en kıymetli insandır. Milletimiz tarafından da şehitlerimiz hep böyle anılmıştır" dedi.

Şehitlik kavramının toplumumuzda mukaddes sayıldığına dikkat çeken Vali Küçük, "Şehit ve gazilerimizin bütün yakınları başımızın üstündedir. Devletin nezdinde herkes eşittir ama eğer bir pozitif ayrımcılık varsa o da şehit yakınlarınadır. En değerli varlıklarınızı bizler bugünlerimizi yaşayalım diye, birlik ve beraberlik içinde kalalım diye toprağa verdiniz. Bunun için sizler devletimiz nezdinde de milletimiz nezdinde de en kıymetli yere sahipsiniz" diye konuştu.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül de vatan uğruna şehit düşenlere ve gazi olanlara minnet borçlu olduklarını ifade etti.

Duygusal anların yaşandığı etkinlik, şehit yakınları ile gaziler ve aileleri birlikte yemek yemesi ile sona erdi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Polis Haftası Sıtkı Akgül Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
title