Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediyesi, "Evimiz, iş yerimiz, kentimiz temiz olsun" kampanyasını başlattı.

Siverek Belediyesi, "Evimiz, iş yerimiz, kentimiz temiz olsun" kampanyasını başlattı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bahar aylarının gelmesi ile ilçede temizlik işlerine yoğunluk verdiklerini söyledi.

Esnaf ile bir araya gelip "Evimiz, iş yerimiz, kentimiz temiz olsun" kampanyası başlattıklarını belirten Karakaş, "Esnafımızla kapalı çarşımızı kaldırımlarımızı birlikte yıkıyoruz. Önümüzde sıcak aylar bulunuyor. Kentin temiz kalması insanlarımızın sağlıklı olması demektir. Önümüzdeki günlerde bazı kurumlar ile birlikte farklı kampanyalar başlatacağız." dedi.

Harran'da "Dün, Bugün, Yarın" projesi

Harran ilçesinde görev yapan bir grup öğretmen, "Dün, Bugün, Yarın" projesi kapsamında kendi imkanlarıyla kırsal mahallelerdeki okulları onarıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde başlatılan projede görev alan 32 öğretmen, hafta sonu tatillerinden feragat ederek köy okullarında tadilat, boyama çalışmaları yapıyor.

Sehrince ile Doruç Mahallesi'ndeki okulları yenileyen öğretmenlere, mahalle sakinlerine takdirini kazanıyor.

Projede görev alan öğretmen Yakup Yazar, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce projeyi başlattıklarını söyledi.

Ekiplerinin 32 gönüllü öğretmenlerinden oluştuğunu belirten Yazar, şöyle konuştu:

"Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde başlatığımız proje çok sevildi. Gönüllü öğretmenlerimiz, gelen talep üzerine köy okullarını geziyor. Okulların ihtiyaçlarını belirledikten sonra çalışmalara başlıyoruz. Bizlere, orada yaşayan insanlar çok yardımcı oluyor. En az bizim kadar yoruluyorlar. Öğrencilerin daha güzel ve rahat bir ortamda eğitim görmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Siverek Belediyesi Harran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title