Haberler

Şanlıurfa'da KCK Operasyonu

Güncelleme:

KCK'ya yönelik Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 6 ilde yapılan operasyonda 28 kişi gözaltında.

PKK'nın şehir yapılanması olduğu ileri sürülen KCK'ya yönelik Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 6 ilde yapılan operasyonda 28 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 4 ay önce PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK'ya yönelik çalışma başlattı. Sabahın erken saatlerinde Savcılık kararıyla Şanlıurfa'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Eskişehir ve Muş ile Şanlıurfa'nın Ceylanpınar, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda, BDP Şanlıurfa il Başkanı Fatma İzol, BDP Viranşehir ilçe başkanı Mehmet Halis Aktaş, BDP Ceylanpınar

ilçe Başkanı İbrahim Ogur ile Y.K., T.A., M.V., H.K., M.A., İ.G., H.Ç., H.D., A.T., K.C., M.K., M.E., P.Y., Ş.B., A.D.S., H.Y., A.C., M.E.P., N.A., A.V., F.A., M.E., S.İ., Z.Y. ve M.N.T. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 28 kişi ifadeleri alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title