Haberler

Şanlıurfa'da Jandarmadan Uyuşturucu Madde Operasyonu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, 25 kilo Hint keneviri bitkisi ve 25 kilo 720 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, 25 kilo Hint keneviri bitkisi ve 25 kilo 720 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüten Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Demirci Mahallesi Yukarı Çökelge Sokağı'nda bir adrese operasyon düzenledi. O.Ç.'ye ait evin bahçesine Hint keneviri ekildiği bilgisini alan Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyonda 25 kilo Hint keneviri bitkisi ve 25 kilo 720 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. O.Ç. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye getirilen O.Ç., sorgusu tamamlandıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Şanlıurfa Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title