Haberler

Şanlıurfa'da Başkan'ın Konvoyuna Yönelik Saldırıyı PKK Üstlendi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin konvoyuna yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, geçen pazartesi gecesi Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye yönelik düzenlenen silahlı saldırıyı PKK üstlendi.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇILDI

Geçtiğimiz pazartesi günü açılışlar yaptığı Siverek'ten Şanlıurfa'ya dönen Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Nihat Çiftçi'nin makam aracının da bulunduğu konvoya, ilçe çıkışında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

2 ARAÇTA HASAR MEYDANA GELDİ

Kimsenin yaralanmadığı saldırıda 2 araçta hasar oluşurken, saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

PKK'NIN SİLAHLI KANADI HPG ÜSTLENDİ

Bölgede halen güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürürken, terör örgütü PKK'nın silahlı kanadı HPG bugün saldırıyı üstlendi.

HEDEF EMNİYET MÜDÜRÜ PINARBAŞI'YDI

Terör örgütüne yakın internet sitesinde yapılan açıklamada Siverek'te gerçekleştirilen saldırıda hedefin, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı olduğu ifade edildi.

BELEDİYE BAŞKANI: KONVOYDA YER ALMADIM

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ise kendisine yönelik suikast istihbaratları aldıklarını ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin konvoyunda kendisinin yer almadığını belirtti.

"SALDIRIYI DUYAR DUYMAZ OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİK"

Pınarbaşı sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Şanlıurfa'da polise ve özellikle şahsıma yönelik bu tür saldırı duyumlarını alıyorduk. Bunun için tedbirlerimizi artırdık. Siverek'te yaşanan saldırıyı duyar duymaz olay yerine intikal ettik. Bu tür saldırılara karşı mülki idari amirlerimizin korumalarına yönelik ciddi tedbirler aldık. Bu saldırıyı gerçekleştiren faillerin yakalanması için ise bölgede operasyonlarımız devam ediyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Siverek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (8)

Hasan:

Barış için HDP ye oy vermiştim.pişman oldum

29
23
yanıtYanıtla
qli:

salak oglu salak

yanıt0
yanıt0
Celal bijari:

Esas devlet toreri var sen zulm et sonra yalan soyle inkar et kurtlerin hakkini ver sonra bilelim terorist kim anliyalim

13
22
yanıtYanıtla
adiyaman kûrt:

Pkk teror orgutnu kiniyorum urfalilar uyanin bunlara oy vermeyin

24
10
yanıtYanıtla
ali veli:

Artık koyunluktan çıkın.çoban olun.kimsenin aklıyla haraket etmeyin aklınızla yapın hepimiz kardeşiz din birdir

17
2
yanıtYanıtla
urfali müslüm:

pkk dinsisi nefredi topluyorsun

11
5
yanıtYanıtla
ali:

belediye başkanı bir hata yapmıştır pkk sadece misileme yaptı yoksa öldürmek isteseydi sizce sag bırakırmıyıdı onları pkk

2
2
yanıtYanıtla
SİVEREKLİ:

SAYIN BAŞKAN ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM SİVEREK TEN BAHSEDİYORUZ BURSADAN DEĞİL SİVEREK TE KUNDAKTAKİ ÇOCUGU SİLAH SIKMAYI BİLİR 2 MOTOSİKLETİN ÜSTÜNDEN UZUN NAMLULU SİLAH KULANILMAZ HERALDE ELİNİZE SİLAH ALMADINIUZ HİÇ İKİ VURMAK İSTEYEN KAFAYA SIKAR ÇELİK CANTA DEĞİL VE EN ÖNEMLİSİ UZUN NAMLULARLA TARANDI DIYORSUNUZ SADECE 2 KUSUN GELMİŞ ÇELİK JANTA ARABADAKİ KURSUNLARDA KORUMALARINIZIN SİLAHINDAN CIKTIĞI TESPİT EDİLDİ BİZDE ORADAYDIK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title