Haberler

Şanlıurfa'da Akraba Aileler Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, mal paylaşımı nedeniyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, Suphi Yasavur öldü, 4 çocuğu ise yaralandı.

Şanlıurfa'da'da, aralarında mal paylaşımı nedeniyle anlaşmazlık çıkan iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavga sonunda Suphi Yasuvar isimli vatandaş ölürken 4 çocuğu da yaralandı.

BABA VE 4 OĞLU YARALANDI

Olay, öğleden sonra Osmanlı Mahallesi'ndeki bir iş yeri önünde meydana geldi. Akraba olan Yasavur ailelerinin fertleri arasında mal paylaşımı yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunlar 58 yaşındaki Suphi Yasavur ile oğulları Enver, Müjdat, İrfan ve Şükrü Yasavur'a isabet etti.

YARALI BABA HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralanan baba ve 4 oğlu, çağırılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan, göğsüne kurşun isabet eden baba Suphi Yasavur, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisinde doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulan polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (58)

Bayram:

Kıroları bu ülkede istemiyoruz kırolar dışarı!!!

67
19
yanıtYanıtla
adam:

Istemiyorsan çinli dedelerinin yanaına gidersin

yanıt11
yanıt6
suat:

o zaman erkek olacaksın doğunun herhangi bir şehrinde bu kelamı edeceksin. klavye kahramanı seni. ha temennin böyle olabilir o zaman da sana diyeceğim köpeklerin duası kabul olsa orta asyaya kemik yağardı

yanıt8
yanıt5
Bütün müslüman’lar kardeştir…:

Aynen Doğru söylüyorsun…DRBurada kendini bilmez bazı gezi’zekalıprovokatörler var…. Lütfen gaza gelmeyelim…Bu dünya hepimize yeter…Bütün müslüman’lar kardeştir…

yanıt1
yanıt0
zeplin:

kürt-arap kavgası yiyin birbiriniz her iki ırkıda sevmem

16
39
yanıtYanıtla
ne yazık ki:

Memlekette adam vurmak, kuş vurmaktan daha kolay hale geldi. . .

31
0
yanıtYanıtla
KRALX:

RAMAZAN RAMAZAN PEYGAMBERLER ŞEHRİNE BAK VEEEEL! ORUÇ BİZİ TUTMALI BİZ TUTAMIYORUZ MAALESEF!

18
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

nede olsa urfa cehaletin baş kenti bunlar arada bir adam vurmazsa canları sıkılır

13
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

urfadaki 2, 5 milyon insan seni tek tek selamlıyor

yanıt5
yanıt11
floki:

yobaz adamlar bırde peygamber sehrı dıye gecınırler ,

yanıt6
yanıt5
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title