Haberler

Sandıklı Yangın 2 Evi Kül Etti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangın yanındaki eve de sıçradı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangın yanındaki eve de sıçradı. 2 evin kullanılamaz hale geldiği yangın, evlerden birinin yıkılmasıyla söndürülebildi.

Sandıklı'ya bağlı Sorkun Köyü'nde dün akşam saatlerinde camiye giden 80 yaşındaki İbrahim Aksoy'a ait 2 katlı ahşap evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Büyüyen yangın 80 yaşındaki Nazife Aksoy ile kızı 50 yaşındaki Cennet Aksoy'un oturduğu eve de sıçradı. Anne ve kızı çevredekilerin yardımıyla evden çıkarılırken, köylüler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Sandıklı Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, yangının başladığı ev iş makinesiyle yıkıldıktan sonra alevler söndürülebildi. Yangında her iki ev de kullanılamaz hale geldi.

'AK PARTİ BAKSIN BURAYA'

Yangına geç müdahaleden yakınan köy sakinleri ise belde belediyesi statüsünün alınmasının ardından köylerindeki itfaiye aracı yerine 2 tonluk yangın söndürme tankeri verildiğini söyledi. Tankerin yangını söndürmekte yetersiz kaldığı için itfaiyeyi beklemek zorunda kaldıklarını aktaran Ali Türkkan, "Köyümüzün belediyeliği kaldırılırken itfaiye araçları da alındı. Bize verdikleri 2 tonluk tanker ise yangını söndürmede yetersiz kaldı. Sandıklı'dan itfaiye gelene kadar yangın da büyüdü. Ak Parti baksın buraya, seyretsin" dedi.

'10 DAKİKADA BU YANGIN SÖNERDİ'

Ahmet Burhan da "Belediyelikken Sorkun'u köye dönüştürdüler. Köye dönüşmeden önce olsaydı, itfaiye araçlarımızı almamış olsalardı yangın bu kadar büyümezdi. 10 dakikada sönerdi. Sandıklı'dan buraya itfaiyenin gelmesi yaklaşık yarım saat sürer. 3 saat oldu yangını söndüremedik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Aksoy Sandıklı Sorkun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title