Haberler

Sandıklı Kaymakamı Arıcan'dan Köy Ziyaretleri

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Kınık ve Başağaç köylerinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Kınık ve Başağaç köylerinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Arıcan, beraberinde İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Öztopbaş ve Mevlüt Özaydın ile birlikte, Kınık ve Başağaç köylerini ziyaret ederek, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylere yapılan kapalı pazar yerlerini ve otobüs duraklarında incelemelerde bulundu.

Köy sakinlerinden yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de değerlendiren Arıcan ve beraberindekiler, Kınık ve Başağaç ilkokulunda öğrencilere Kaymakamlığın, "Bul,Yap,Keşfet" projesi kapsamında ilçenin kültürel değerlerinin yer aldığı yap bozları dağıttı.

Arıcan, İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Kınık ve Başağaç Köylerinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan çalışmaları incelediklerini söyledi.

Köy sakinlerinin görüşlerini aldıklarını belirten Arıcan, "Yapılan hizmetler ile her geçen gün köylerimizin çehresi değişiyor. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızda hizmetlerden son derece memnun görünüyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Sandıklı Başağaç Kınık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title