Haberler

Sanatçıların Oy Tahmini Erdoğan'ı Keyiflendirdi

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan ile görüşen sanatçı, şarkıcı ve sporculardan oluşan heyet, Erdoğan'ın Köşk seçimlerinde yüzde 54 oy alacağı tahmininde bulundular.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladıktan sonra toplantıya katılan sanatçı, şarkıcı ve sporcularla bir görüşme yaptı.

TAHMİNLERİ NOT KAĞIDINA YAZDILAR

Burada sanatçılar ve Başbakan Erdoğan arasında Köşk seçimleri ve kamuoyu araştırmalarıyla ilgili olarak sıcak diyaloglar yaşandı. Ünlü isimler, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak tahminlerini bir not kağıdına yazdı. Daha sonra yapılan hesaplamadan sonra tahminlerin ortalaması alındı.

ERDOĞAN ÇİFTİ KEYİFLENDİ

Bunun sonucunda Başbakan Erdoğan'a yüzde 54,6'lık bir oy oranının çıkması Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı oldukça keyiflendirdi. Bu sonucu duyan Emine Erdoğan sanatçıları alkışladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Türkiye Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

KAAN KA:

ŞAK ŞAKCIDAN SANATÇI OLMAZ ÖZGÜN OLMAYAN NEYSE HOŞ BU CAHİL TAASUP SAHİBİ HALKA MÜSTEHAK

52
15
yanıtYanıtla
doktor:

sanatlarına yazık etmişler

42
20
yanıtYanıtla
muhsin yazgı:

Bu halk; somada yediği tokatı sıkanları unutmayacak.

50
10
yanıtYanıtla
KAAN KAkaankalayci81@hotmail.com:

BU HALK GERİ HERŞEYİ UNUTUR ÜSTÜNE UNUTMAYANLARI DIŞLAR EZER ZULM YAPAR

yanıt0
yanıt0
AHH VATANIM AHHHHHH:

İÇİMDE BİR YANGIN VAR,İMANIMLA YAŞADIKLARIM ARASINDA CENDEREDE GİBİYİM.ÜLKESİNİ SEVENLERİ DIŞLAYAN AKP ÖRGÜTÜ BİZDEN ÇOOK DEĞERLERİ HASLETLERİ ALDI GÖTÜRDÜ

28
16
yanıtYanıtla
YÜZDE YETMİŞ:

yüzde 70 ALLAHIN İZNİ İLE

10
33
yanıtYanıtla
Muhsin Yazgıfkkfk@hotmail.com:

Bu sefer diktatörlük çökecek, Rabbim zulmedenleri hukukun karşısına çıkarıp halka yaptıklarından sorguya çekecek, gerçek İslam partilerin ve devletin tekelinden kurtulup insanların kalbinde çiçeklenecek. Herkes düşündüğünü yaşama özgürlüğüne kavuşacak, kimse canından malından geleceğinden kaygı duymayacak, tıpkı saadet asrı gibi özgür bir ülke şafakta. Ekmeleddin bey bu yolun ilk basamağıdır.

yanıt0
yanıt0
bekir:

sanatçı, şarkıcı ve sporcular dedigin tarafsiz olurlar yalaka olmazlar.

28
10
yanıtYanıtla
şanlı bayrak:

onlar artık bir kesimin sanatçılarıdır devran dönünce biz orda değildik demesinler hepsi ortaca dönerler sonr bilmem anlatabildimmi

32
4
yanıtYanıtla
Hasip Yıldırım:

Boş beleş çıkarcı maddiyatçı insanlarla halkın beynini sulandıramayacaksın. Yalanlarla korkutarak oyumuzu çaldın, rüşvetçi bakanlarını iş adamlarının Reza Zarrapın önüne yatarken; Van depreminde kirada oturanları çadıra mahkum ettin, Soma da attığın tekme tokatla sıktığın o ellerle insanları etkileme sanatın artık hiç bir anlam ifade etmiyor. Sen halkın içinden çıktın bizim oylarımızla ama artık perinçeğin apo nun derin devletin kuklası oldun. Bizler sana oy değil günahımızı vermeyeceğiz.

27
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title