Haberler

Sanatçı Ortaçgil, Hayal Kahvesi'nde Hayranlarıyla Bir Araya Geldi

Sanatçı Bülent Ortaçgil, Gaziantep'te sevenleriyle bir araya geldi.
Hayal Kahvesi'nde hayranlarıyla bir araya gelen Ortaçgil, birbirinden hareketli ve slov şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Sanatçı Bülent Ortaçgil, Gaziantep'te sevenleriyle bir araya geldi.

Hayal Kahvesi'nde hayranlarıyla bir araya gelen Ortaçgil, birbirinden hareketli ve slov şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Sanatçı Ortaçgil'in şarkılarına hayranları da eşlik etti. Konser öncesi Ortaçgil'in hayranları uzun kuyruklar oluştururken, konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gaziantep'in gece hayatına yeni bir renk katan Hayal Kahvesi'nde ilerleyen zamanlarda farklı sanatçıların sahne alacağı öğrenildi.

Gaziantep'in gece hayatına renk katmak adına Hayal Kahvesi'ni açtıklarını belirten Hayal Kahvesi Gaziantep Şubesi Sahibi Hasan Öztürkmen, "Gaziantep'in eğlence hayatına, müzik hayatına, gece hayatına yeni bir soluk getirmek istedik. İstanbul'da yaklaşık 25 seneden bu yana eğlence hayatında bir marka olan, bir prestij olan Hayal Kahvesi'ni Gaziantep'e açmak istedi. Gaziantep'e getirdiğimiz bu hayal kahvesini Premall AVM'de açtık. Yaklaşık 2 aydır burada hizmet veriyoruz. Gaziantep'in seçkin insanları Gaziantep'in eğlence hayatına meraklı kişileri bu mekana rağbet gösteriyorlar. Biz de bu mekanda Türkiye'nin en seçkin guruplarını getiriyoruz. Haftanın 3 günü Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri Türkiye'nin en seçkin sanatçıları burada sahne alıyor. Gaziantep'in ilgisinden memnunuz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ortaçgil Gaziantep Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title