Haberler

Samsunspor: "Selim Teber Davamızın Takipçisiyiz"

Samsunspor 2'nci Başkanı Recep Hun, 2011-2012 sezonunda sözleşmesini tek taraflı feshederek Kardemir Karabükspor'a transfer olan Selim Teber'le ilgili şikayetlerinin takipçisi olduklarını, bu konuda karar alınıp alınmadığının kendilerine bildirilmediğini açıkladı.

Samsunspor 2'nci Başkanı Recep Hun, 2011-2012 sezonunda sözleşmesini tek taraflı feshederek Kardemir Karabükspor'a transfer olan Selim Teber'le ilgili şikayetlerinin takipçisi olduklarını, bu konuda karar alınıp alınmadığının kendilerine bildirilmediğini açıkladı.

2011-2012 sezonunda 3 maçta forma giydikten sonra sakatlanan orta saha oyuncusu Selim Teber, sezon bittikten sonra Samsunspor'la olan sözleşmesini tek taraflı fesh ederek Karabükspor'a transfer olmuştu. Bu sürecin ardından Samsunspor'dan yaklaşık 650 bin euro alacağı olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayette bulunan Selim Teber'e karşı Samsunspor, Uyuşmazlık Çözüm Kurumu'na (UÇK) başvurmuştu.

UÇK'nin şu ana kadar kendilerine karar alıp almadığı konusunda bilgi vermediğini açıklayan Recep Hun, şunları söyledi:

"Kulüp olarak davanın takibini sürdürüyoruz. Avukatlarımız süreci yakından takip ediyor. Amacımız kulübümüzün kasasından tek bir kuruşun bile boşa harcanmaması." - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selim Teber Samsunspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title