Haberler

    Samsung, Tatlı Rüyadan Uyandı

    Samsung'un açıkladığı rakamlar, Koreli dev için işlerin iyi gitmediğini gösteriyor!

    Samsung'un 2014 üçüncü çeyrek sonuçlarına göre ortaya çıkan kar miktarı şirketi alarma geçirdi. Geçen yıl bu dönemde 9.6 milyar dolar kar açıklayan Samsung, bir sene sonra, bugün 3.9 milyar dolar kar düzeyinde kaldı. Bu da, şirketin karlılığının yarıdan bile aza indiğini gösteriyor.

    Bu sonucun ortaya çıkmasında, Galaxy S5'in satışlarının istendiği gibi gitmemesinin de payı bulunuyor. Aynı şekilde diğer üst düzey modellerin satışında da düşüş göze çarpıyor. Ayrıca, şirketin satışları arttırmak için fiyatları düşürmüş olduğunu da unutmamak gerekiyor. Samsung'un orta kademe cihazlarının satışlarında bir miktar yükseliş görünse de bu artış, kayıpları kapamaya yetmiyor.

    Aynı zamanda, şirketin telefon dışındaki ürünlerinin satışları da Çin'li rakiplerinin ucuz ürünleri karşısında eridiği için şirketin her cephede kan kaybettiğini söylemek yanlış olmayacak.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title