Haberler

    Samsung Gear Live'a İlk Güncelleme Geldi!

    Samsung'un yeni nesil akıllı saat modeli Gear Live ilk yazılım güncellemesine kavuştu!

    Samsung'un yeni nesil akıllı saat modeli Gear Live ilk yazılım güncellemesine kavuştu! Android Wear güncellemesi, tüm detaylarıyla…

    Son yılların en popüler teknolojilerinden biri olan ve gündemden bir an olsun düşmek bilmeyen bir giyilebilir teknolojiler ürünü akıllı saatler, yeni bir yazılım güncellemesine daha kavuştu. Haftasonu paylaştığımız haberimizde, Android Wear için yeni bir güncelleme yazılımının Müzik ve GPS özelliği getirdiğinden bahsetmiştik.

    Teknoloji pazarına yeni bir boyut kazandıran akıllı saatler için hemen hemen tüm akıllı cihaz üretici marka tarafından bir model piyasaya sürüldü. LG G Watch, Motorola Moto 360, Z Watch, Galaxy Gear 1/2/Live v.b. modeller, Google tarafından yayımlanan Android Wear 4.4W.2 sürümüne kavuşacak. Tabi ilk adımı tahmin edeceğiniz üzere Samsung attı.

    Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Gear Live'a getirilen ve KNZ01Q adını taşıyan yeni Wear güncelleme sürümü, 16 farklı özellikle karşımıza çıkıyor. Elbette bunlardan en dikkat çekeni ise eksiklik olarak nitelendirilen Bluetooth bağlantılı ses aksesuar desteği.

    The post Samsung Gear Live'a İlk Güncelleme Geldi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    crvdeneme@deneme.com:

    sizinti

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title