Haberler

Samsun - Veteriner Fakültesi'nde Kaybolan Köpeğini Bir Ay Sonra Buldu

Veteriner Fakültesi'nde kaybolan köpeğini bir ay sonra buldu Samsun'un Atakum İlçesi'nde yaşayan Hakan Mert, 1.5 yaşındaki pointer cinsi köpeğini kısırlaştırmak için geçen yıl Kasım ayı sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne götürdü.

Veteriner Fakültesi'nde kaybolan köpeğini bir ay sonra buldu

Samsun'un Atakum İlçesi'nde yaşayan Hakan Mert, 1.5 yaşındaki pointer cinsi köpeğini kısırlaştırmak için geçen yıl Kasım ayı sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne götürdü. İddiaya göre ardından fakülte görevlileri telefonla Hakan Mert'e, köpeğinin sargılarının değiştiği sırada kaçtığı söylendi. Günlerdir köpeğini arayan Hakan Mert, görevliler hakkında Veteriner Fakültesi Dekanlığına ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verdi. 32 gündür Atakum ilçesi ve OMÜ kampüsü içerisinde köpeğini arayan Hakan Mert, 3 gün önce onu buldu. Mert, "Sabaha karşı saat 03.00'de kampüs içerisinde gezinirken önüme çıktı. Yetkililerle yasal şikayet sürecimiz devam ediyor" dedi.

GENİŞ HABERİ GEÇİLECEK

SAMSUN DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hakan Mert Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title