Haberler

Samsun Kesk Üyelerinin 'Laiklik' Açıklaması Sırasında Arbede

Kesk üyelerinin 'Laiklik' açıklaması sırasında arbedeSamsun'da Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) üyelerinin TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Laiklik yeni anayasada olmamalıdır" sözleri ile ilgili yaptığı basın açıklamasına çevredeki bazı kişiler tepki gösterdi.

Kesk üyelerinin 'Laiklik' açıklaması sırasında arbede

Samsun'da Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) üyelerinin TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Laiklik yeni anayasada olmamalıdır" sözleri ile ilgili yaptığı basın açıklamasına çevredeki bazı kişiler tepki gösterdi. Çıkan arbedede polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

KESK Şubesi üyeleri İstiklal Caddesi üzerinde TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Laiklik yeni anayasada olmamalıdır" sözlerini protesto etmek ve basın açıklaması yapmak üzere bir araya geldi. KESK Samsun Dönem Sözcüsü İsmail Yavuz'un açıklama yaptığı sırada grup dışından bazı kişilerin tepki vermesi üzerine arbede yaşandı. Çıkan arbedeye polis lüdahele etti. Çok sayıda kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar sivil polis otobüsüyle İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, basın açıklamasını yapan KESK üyelerin daha sonra polis eşliğinde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kahraman Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title