Haberler

Samsun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay Kılıçdaroğlu İnandırıcı Değil

Samsun'da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi karıştırmak için MİT harekete geçti açıklamalarının içinin boş olduğunu söyleyerek, Eğer bunda ciddiler ise, bunun üzerine gitsinler.

Samsun'da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi karıştırmak için MİT harekete geçti açıklamalarının içinin boş olduğunu söyleyerek, Eğer bunda ciddiler ise, bunun üzerine gitsinler. Biraz veri versinler kamuoyu bilsin. Genel ifadelerle, cümlelerle bunlar doğrusu yeterince inandırıcı olmuyor dedi.

Bugün AK Parti İlkadım İlçe Kongresi'ne katılmak üzere Samsun'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, sevgi kafede kahvaltı yaptı. Atalay'a Vali İbrahim Şahin, Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, partililer de eşlik etti. Kahvaltı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşir Atalay, Öcalan'a sekreterya konusuyla ilgili olarak, Bırakın bu şeyleri, onları hükümet konuşsun diyerek cevaplandırdı.

Bir gzetecinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi karıştırmak için MİT harekete geçti açıklamalarını sorması üzerine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay şöyle yanıtladı Kılıçdaroğlu öyle bir açıklama yaptı ama bu genel ifadelerin dışında hiç özel bir cümlesi yok. Yani hangi gerekçeye dayandırıyor. Ellerinde hangi veri var. Öyle bir kanaate nasıl vardılar. O tür bilgiler olmalı ki biz de bilmeliyiz. Kamuoyuna yaptığı açıklamada sadeece genel bir ifade; 'MİT, CHP ile ilgili bir çalışma yapıyor.' Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olarak şöyle bir özelliği var. Genel başkan olmadan da o tür dosyalar önüne geliyordu. Hiç olgunlaşmamış, içi boş bazen. Dosyalar önüne geliyor. O bunu çok ciddiye alıyor, büyük açıklamalar yapıyor. Ama sonra kof çıkıyor. Yani o kadar çok örneği var ki bunun. Yine öyle bir dosya veya bilgi, birileri önüne bir şeyler getirdi zannediyorum. O da fazla inceleme yapmadan kamuoyunda bunun bir karşılığı olacağını düşünerek böyle bir açıklama da bulundu. Eğer bunda ciddiler ise, bu çok ciddi bir suçlamadır. Bunun üzerine gitsinler. Biraz veri versinler, kamuoyu bilsin. Genel ifadelerle, cümlelerle bunlar doğrusu yeterince inandırıcı olmuyor. Benim için şuanda hiçbir inandırıcılığı yok. Bunu ifade edebilirim.

Çözüm süreciyle ilgili bir soru üzerine Beşir Atalay, Bunları hükümete soracaksınız. Şuan bakan değilim o işleri yürüten de değilim. Hükümet bir açıklama yaptıktan sonra biz ancak o teyit alamında açıklama yaparız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Beşir Atalay Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title