Haberler

    Şampiyonlar Ligi | Schalke 04-Sporting Lizbon: 4-3 Maç Özeti ve Maçın Golleri

    Şampiyonlar Ligi G Grubu maçında Schalke 04 sahasında Sporting Lizbon'u 4-3 mağlup etmeyi başardı.

    Şampiyonlar Ligi'nde günün en zorlu maçlarından birinde Schalke 04 sahasında 10 kişi kalen rakibi Sporting Lizbon'u 4-3 yenmeyi başardı. Schalke 04'ün gollerini Obasi, Huntelaar, Höwedes ve Choupo-Moting kaydederken Sporting Lizbon'un gollerini Nani ve Adrien (2) attı.

    Maçın 16. dakikasında Joao Mario’nun kullandığı korner atşına gelişine vuran Nani’nin şutu kaleci Fahrmann’ın bacaklarının altından Schalke filelerine gitti. 33’te Mauricio ikinci sarı karttan saha dışında kalınca Schalke 04 biraz rahatlamış bir görüntü sergilemeye başladı fakat konuk ekip bir dakika sonra beraberlik golünü buldu. 34. dakikada Aogo’nun kullandığı serbest atışta Obasi kafayla skora dengeyi getirdi.

    İkinci yarıda daha etkili oynamaya çalışan Schalke 04, 51’de Obasi’nin harika ara pasında Huntelaar'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Schalke 9 dakikada sonra Kaan Ayhan’ın soldan kullandığı frikiğine iyi yükselen Höwedes kafayla skoru 3-1 yaptı.

    Maçın 63. dakikada Kaan Ayhan’ın Carrillo’ya yaptığı faul sonrası kazanılan penaltıyı Adrian Silva gole çevirdi. Maça tutunmaya çalışan Lizbon 78’de Adrian Silva takımına beraberliği getirdi. Bir kişi eksik Sporting 3-1 geriden skoru 3-3’e getirmeye başardı.

    Bu beraberliği bozan isim ise maçın yıldızı Silva oldu. Maçta oynanan uzatma dakikalarında +93’te Lizbon takımından Silva’nın ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Choupo-Moting, skoru 4-3'e getirdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title