Haberler

Şampiyonlar Ligi Müziğini Başakşehir'de Çaldıracağız"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli oyuncusu Edin Visca, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediklerini söyledi.

HİLMİ SEVER - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli oyuncusu Edin Visca, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediklerini söyledi.

Edin Visca, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bir şeyleri başarmak için önce inanmanız ve onun hayalini kurmanız gerekiyor. Ben hem takımıma hem de kendime inanıyorum. Şampiyonlar Ligi müziğini Başakşehir'de çaldıracağız." dedi.

Visca, her futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Hedefim, sezonu çok daha iyi yerlerde bitirmesi için takıma yardımcı olmak. Geçen yıl ligi dördüncü sırada bitirmiştik, şu an ikinci sıradayız. Tabii ki Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için oynamamız gereken 10 maç var. Bu 10 maçın da tek tek üzerinden geçmemiz gerekiyor. Önce bu maçları halledip sezonu iyi bir şekilde bitirdikten sonra Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz."

Bu haftadan sonra milli maçlar nedeniyle lige ara verileceğini hatırlatan 26 yaşındaki futbolcu, "Ondan sonra 9 maç kalacak. Hafta hafta gideceğiz. Şu an Beşiktaş'ın veya diğer rakiplerin ne yaptığını ya da şampiyonluğu düşünmüyoruz. Tamamen kendi takımıma konsantre olmuş durumdayım." diye konuştu.

"Kardemir Karabükspor maçını da kazanmalıyız"

Bu sezon, attığı 7 golle takımının en skorer ismi olan Visca, 19 Mart Pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maçın çok zor geçeceğine dikkati çekti.

Kardemir Karabükspor'un tehlikeli bir rakip olduğunu dile getiren Visca, "Bunlar o tarz maçlar ki takım olarak yüzde 100'ü vermezsek kazanmamız çok zor olur. Tüm gücümüzü ortaya koymamız gerekiyor. Üç maçlık galibiyet serisi yakaladık, üst sıralarda tutunmak ve hedefimize ulaşmak için Kardemir Karabükspor maçını da kazanmalıyız." ifadelerini kullandı.

"İdman bile kaçırmamaya çalışıyorum"

Medipol Başakşehir ile üst üste 126 maça çıkan Visca, bu istikrarını çok çalışmasına bağladı.

"Futbol benim işim, hayatım. Bırakın maçı, idman bile kaçırmamaya çalışıyorum." diyen Visca, "Antrenmanlarda yüzde 100 performansımı sergiliyorum, günlük hayatımda bir profesyonel gibi yaşıyorum. Dinlenmeye, her şeyime dikkat ediyorum. Sürekli kendime hedefler koyuyorum. Eğer bu hedeflere ulaşmak istiyorsam, saha içinde olsun, saha dışında olsun her şeyi dört dörtlük yapmam gerekiyor." şeklinde konuştu.

Emmanuel Adebayor'un, Atiker Konyaspor'a attığı golde asisti yapan isim olan Visca, Togolu golcünün takıma büyük güç kattığını belirterek, "Baktığınız zaman Adebayor, Real Madrid ve Arsenal'de oynamış büyük bir oyuncu. O da bize tecrübeleri ile çok şey katıyor. Bu nedenle Adebayor ile oynamak çok büyük bir keyif." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Edin Visca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title