Haberler

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri / Bayern Roma'yı Yaktı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi maç özetleri. 21 Ekim Salı gecesi Şampiyonlar Ligi'nde birbirinden ilginç sonuçlar alındı. Şampiyonlar liginde oynanan tüm maçların özet görüntüleri ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri. Şampiyonlar Liginde önceki gece inanılmaz maçlar oynandı. Şampiyonlar Ligi gruplarında 3.maçlar oynandı. Futbolseverlerin gole doyduğu mücadelelerde birbirinden güzel goller atıldı. Shakhtar Donetsk, BATE karşısında ilk yarıda 6 gol atarak tarihe geçti. Bayern Münih Roma deplasmanında adeta gol oldu yağdı. Schalke - Sporting Lisbon mücadelesinde ise toplam 7 gol atıldı. 21 Ekim Salı gecesi oynanan tüm maçların özet görüntüleri ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

  <a class='keyword' href='/chelsea/' title='Chelsea Haberleri, Chelsea Haberi, Chelsea Haber'><strong>Chelsea</strong></a>, Maribor'u 6-0 Yendi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü hafta maçında Chelsea ile Maribor karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'de oynanan ve FIFA kokartlı hakem Danny Makkelie'nin düdük çaldığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf 6-0 gibi farklı sonuçla Chelsea oldu.

Ev sahibine bu farklı zaferi getiren goller 13. dakikada Loic Remy, 23. dakikada Didier Drogba(pen), 31. dakikada John Terry, 54. dakikada Mitja Viler(kk) ve 77.(pen), 90. dakikalarda Eden Hazard'dan geldi.

CHELSEA LİDER!

Aldığı bu farklı galibiyetle puanını 7'ye yükselten Chelsea liderliğe devam ederken, Maribor 2 puanla 3. sırada kaldı.

Bayern Münih, Roma'yı 7-1 Yendi

Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü maçında Roma'ya konuk olan Bayern Münih, tarihe geçecek bir skora imza atarak sahadan 7-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İLK YARIDA 5-0 OLDU

Maçın ilk yarısında bulduğu gollerle rakibini ilk 45 dakikada safdışı bırakan Bayern Münih, özellikle Arjen Robben'in üstün performansı ile Roma'yı dağıttı.

Ev sahibi ekip Roma ise net pozisyonlar yakalasa da ilk yarının 5-0 sona ermesinin verdiği moral bozukluğu nedeniyle bir türlü oyuna konsantre olamadı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ

Alman devi Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri, Robben (8, 30), Mario Götze (23), Lewandowski (25), Thomas Müller (36), Franck Ribery (78), Xherdan Shaqiri (80) kaydetti. Ev sahibi Roma'nın tek golü ise 66. dakikada Gervinho'dan geldi.

Uzun süren sakatlığı sonrasında Roma maçıyla yeniden sahne alan Ribery, futbola golle dönerken Münih bu galibiyetle gruptaki puanını 9'a yükseltti. Roma ise 4 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Bayern Münih Chelsea Roma Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title