Haberler

Şampiyon Sporculardan Kocadon'a Ziyaret

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un Karate ve Kick Boks sporcuları, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un Karate ve Kick Boks sporcuları, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Karate antrenörü Fatih Uzunlulu, beraberindeki sporcular Ümit Özçelik, Umut Altıntaş, Enis Altıntaş, Edanur Tiryaki ve İlayda Çakmak ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, Kocadon'a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Endonezya'da yapılan Ümitler ve Gençler Dünya Karate Şampiyonasında sporcuları Kayra Sezgin'in dünya şampiyonu olduğunu hatırlatan Uzunlulu, "2012 yılından bu yana Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü'nde antrenmanlarını sürdüren işitme engelli milli sporcumuz Ümit Özçelik, Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Karate Dünya Şampiyonasında takımıyla birlikte şampiyon oldu." ifadesini kullandı.

Kocadon da, çocuklara verilen emeğin karşılığını aldıklarını belirterek, sporcuların bayraklarını gittikleri yerlerde dalgalandırdıklarını ifade etti.

Başarılı sporcuların Bodrum'un ismini duyurduklarını belirten Kocadon, "Her zaman yanınızdayım ve bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim. Çok mutlu oldum, beni çok sevindirdiniz. İnşallah, başarılarınız hep devam etsin. Türk toplumunda sağlıklı gençler yetişmesinde en büyük kaynak da sizler olacaksınız. Onun için sizlerle son derece gurur duyuyorum. Son derece mutluyum. Hocalarınıza, ailelerinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kocadon Altıntaş Bodrum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title