Haberler

Şampiyon İlçede İlk Doğan Çocuğa 'Recep Tayyip' İsmi Verildi

Güncelleme:

1 Kasım'da AK Parti'ye en çok oy veren ilçe olan Adıyaman Sincik'te, seçimden sonra doğan ilk erkek çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi verildi.

1 Kasım seçimlerinde yüzde 96 oy oranıyla AK Parti'ye rekor oranda oy veren Adıyaman'ın Sincik ilçesinde doğan ilk erkek çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi verildi.

5 KASIM'DA DOĞDU, ADI "RECEP TAYYİP" OLDU

Sincik ilçesine bağlı Çavçük köyü nüfusuna kayıtlı olup İstanbul'da ikamet eden Mahmut ve Safiye Aydın çifti, 5 Kasım tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen erkek çocuğuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini verdi. Dünyaya yeni gelen bebeğin ismi Recep Tayyip Aydın oldu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN BÜYÜK HAYRANIYIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük hayranı olduğunu belirten baba Mahmut Aydın, "Altı defa AK Parti'ye en çok oy veren ve 1 Kasım seçimlerinde kendisine ait Türkiye rekorunu yüzde 96 ile egale eden Sincikli olmaktan büyük gurur duyuyorum. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük hayranıyım, İstanbul'da yaptığı bütün mitinglerine katılmışımdır. 1 Kasım seçimlerinden sonra dünyaya gelen çocuğumuza Cumhurbaşkanımızın ismini verdik. Cumhurbaşkanımız İstanbul'a geldiğinde çocuğumuzla birlikte kendisini ziyaret etmek isteriz." dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman Ak Parti Sincik Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

demokrat:

Ne olacak IŞİD çilerin şehri işte, her halde orda rekor kıracak, yardımların karşılığı olsa gerek

26
59
yanıtYanıtla
hasan saka:

peki diğer 956 ilçeyi nasıl açıklıyorsun merak ettik

yanıt10
yanıt6
1234:

Kraldan çok kralcilar manyak bu adiyamanlilar

10
49
yanıtYanıtla
emre can:

Adınla bin yaşa aslan parçası maşallah.

43
5
yanıtYanıtla
selo can:

allah anali babali buyutsun adi yakismamis

29
18
yanıtYanıtla
xxx1:

işidi türkiyedeki ana kampı

18
24
yanıtYanıtla
ciguli:

En yobaz kürtlerin yaşadığı yer. . Hepsi ışidçi. . kürtlerin partisi hdp varken git akp ye oy ver. Zaten kürtlere boşuna ''kurrro'' dememişler. . Bu kürtlerden bir şey olmaz. . Akp kürtlere ne yaptı ki?. . Sincik ilçesine akp fabrika mı kurdu, iş sahası mı açtı ey idiotlar. . Sincik de açlık var, haydi ölün açlıktan Akp kurtarınsın sizi. .

12
30
yanıtYanıtla
kurtlar vadisi:

Ben sincikliyim bir tane isidli yok hdp ye destek yok ayrica kimse ac degil acliktan da olmuyor secim sabahi herkesin gozlerinde umut ve mutluluk vardi ve herkes cok mutlu ama senin gibi akilsizlar bunu anlayamaz.. Insallah bir sonraki secimde bu oy orani daha da yukselecek...

yanıt2
yanıt0
TC Mobil-ANDROID:

ömrü boyunca o utançla yaşayacak

20
19
yanıtYanıtla
adiyamanliMobil-ANDROID:

kiskandinizmi benim oglumun adida recep tayyip

23
15
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title