Haberler

Şampiyon Hocanın İsmi Parka Verildi

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, başarısını ismi verilen parkla taçlandırdı.

Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, başarısını ismi verilen parkla taçlandırdı.

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi Şampiyonu olan Pınar Karşıyaka'nın bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden başantrenör Ufuk Sarıca'nın ismi Bostanlı'daki Mor Park'a verildi. Bostanlı'da bulunan parkta gerçekleştirilen törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca'nın yanı sıra Karşıyakalı taraftarlar da katıldı.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Parka isminin verilmesinin kendisi ve ailesi adına gurur verici olarak tanımlayan Sarıca, "Uzun süre kalıcı bir hatıra kazandım. Sporda sadece son gün var. Her şey unutulabiliyor. Ama böyle güzel bir isimlendirmeye sahip olmak, taraftarımızın çok sevdiği Mor Park'ın isminin Ufuk Sarıca olması beni çok mutlu etti. Karşıyaka taraftarı ilk günden beri hem sosyal medyadan hem burada, parkta bu işe vesile oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"KUPAYI İZMİR'E GETİRMEK İSTİYORUZ"

Çarşamba günü Türkiye Kupası'nı alan Anadolu Efes'le Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı oynayacaklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, "Geçen sene hem lig hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonuyuz. Samsun'da maça son şampiyon olarak çıkacağız. Kadromuzda çok değişik oldu, geçen sene ile çok büyük fark var. Takımda belli bir süreye ihtiyacımız var, bu bir gerçek. Çarşamba günü tekrar bu kupayı üst üste ikinci, toplamda üçüncü defa müzemize koymak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızla birlikte kupayı alıp İzmir'e gelmek istiyoruz" diye konuştu.

AKPINAR: "UFUK HOCA SÖZÜNÜ TUTTU"

Pınar Karşıyaka'yı lig şampiyonu yapması halinde ismini parka vereceğine dair Ufuk Sarıca'ya söz verdiğini anlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, "Bana 'sana o tabelayı astıracağım' dedi. Sözünü tuttu. Onun için seviyorum onu. O da sözünün eri bir insan. Bu parkın ismi Ufuk Sarıca Şampiyonluk Parkı. Şampiyonluklar kazandırarak bu parkı söke söke alan Ufuk Sarıca'ya sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Ufuk Sarıca ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın birlikte parkın tabelasını açması ile birlikte tören son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Hüseyin Mutlu Ufuk Sarıca Akpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (1)

Veli:

Yakısır yarasır bu hocaya. Helal Kyaka beledıyesı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title