Haberler

Şampiyon Güreşçi, TÜDEMSAŞ'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Güreşçi Taha Akgül, Sivas Demirspor Kulübü'nün sportif faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Şampiyon güreşçi Taha Akgül güreşe başladığı ve yetiştiği Sivas Demir spor Kulübü Türkiye Demir Makinaları Sanayi A.Ş'ni ziyaret etti. Şampiyon Güreşçi, şirket Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan'ı makamında ziyaret ederek Sivas Demir spor Kulübünün sportif faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Şirket Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, "Taha Akgül'ün Sivas Demir spor Kulübümüzden yetişmesi ve her Sivas ziyaretinde bizlerle birlikte olmasından dolayı kendisine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Türk sporuna yıldızlar, Milli Takım sporcuları yetiştiren Sivas Demir spor Kulübümüz inşallah yeni Taha'lar yetiştirecektir. Bizim hedefimiz yarışmacı zihniyetten çok gençlerimizi sokaklardan salonlara çekerek ahlaklı, topluma faydalı gençler yetişmesini sağlamak. Kulübümüze yeni tesisler kazandırma konusunda çalışmalarımız sürüyor. Şampiyon güreşcimiz Taha Akgül kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Taha Akgül ise şunları söyledi; Sayın Genel Müdürümüz sporu seven ve katkı sunan birisi. Daha önce Tüdemsaş'a geldiğimde bizi kabul etmiş ve bütün sporcuların antrenman yapacağı modern bir salon sözü vermişti. Bugün geldigimizde bunu gördük. Genel Müdürümüzün spora bakışını takdirle karşılıyorum. Genel Müdürüm, sportif tesislerimize gelerek spor yapan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşan bir iki genci bile kazanmak bizim için başarıdır, diyor. Bu düşüncesine yürekten katılıyorum.

Taha Akgül ziyaretinde, Sayın Genel Müdürümüz şahsında bütün Tüdemsaş Genel Müdürlüğü çalışanlarının ve Demiryolu çalışanlarının Kurban bayramını kutluyorum, dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taha Akgül Türkiye Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title