Haberler

Şampiyon GKV'lilere Ödül Yağdı

Güncelleme:

Vergili: Akademik başarıları sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarla bütünleştiriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde katıldıkları sınavlarla Türkiye birincilikleri ve çeşitli Türkiye dereceleri elde eden GKV Özel Ortaokulu ile katıldıkları şampiyonada Gaziantep il birinciliklerini elde eden basketbol takımlarının sporcularına düzenlenen törenle ödül verildi. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç Dr Atanur Vergili "Akademik başarıları sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarla bütünleştiriyoruz. Elde edilen sonuçlar azimli ve kararlı çalışmaların sonuçladır."dedi

Kuruluşunun 50.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okullarında akademik başarılara paralel olarak sosyal, kültürel sanatsal ve sportif başarılarda da adeta patlama yaşanıyor. Yarım asırdır Gaziantep'in ve Türkiye'nin eğitim alanında gelişmesine damgasını vurmayı başaran GKV Özel Okulları öğrencileri son olarak TÖDER ve Anafen tarafından Türkiye geninde düzenlenen SBS deneme sınavlarında da Türkiye birincilikleri yanında çeşitli derecelerle il birinciliklerini elde ederek akademik alanda aldıkları nitelikli eğitimi bir kez daha gözler önüne sermişlerdi. TÖDER tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve onbinlerce öğrencinin yarıştığı SBS deneme sınavında Burak Kaan Başar Türkiye Birincisi ve il birinciliğini elde ederken Ana Fen SBS Türkiye geneli deneme sınavında ise Büşra Neccar Türkiye ve Gaziantep il birinciliklerini göğüsleyen isimler arasında yerlerini aldı.

Düzenlenen ödül töreninde çeşitli derecelere imza atan 7.sınıf öğrencilerinden Başak Özberk, Yağmur Gizem Başoğlu, Pelin Kazaz, Oğuzhan Güngördü, Deniz Erdoğan, 8.sınıf öğrencilerinden Burak Kaan Başar, Büşra Neccar, Berkay Erbağcı, Barış Alpdoğan ve Orhan Uçak GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili tarafından törenle ödüllendirildi. Diğer taraftan Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen basketbol ve voleybol il şampiyonasında şampiyonluk ipini göğüsleyen GKV Özel Ortaokulu Yıldız Basketbol Takımı ile Küçük Erkekler Basketbol Takımı ve il ikinciliğini elde eden Yıldızlar Kız Voleybol Takımı ile Küçük Kızlar Voleybol Takımı oyuncularına da düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Başarının bir tesadüf olmadığını, akademik çalışmaların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarla mutlaka desteklenmesi gerektiğini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili "Okul Müdürümüz Sayın Ali Bozgeyik'in şansında bu başarılarda ekmeği ve katkısı bulunan okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve başarının kahramanı olan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarıların altında yatan uzun ve yorucu çalışmalar, inanç ve özveridir. Okullarımızın kuruluşunun 50. yılını kutlamaya hazırlandığımız bu eğitim öğretim yılında sadece akademik ve spor alanlarında değil birçok alanlarda öğrencilerimiz başarıdan başarıya koşmakta her geçen gün katıldığımız her türlü organizasyon ve yarışmalarda çeşitli Türkiye dereceleriyle okul başarı grafiğimizi yükseltmeye devam etmekteyiz.

Hepinizi yürekten kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi. GKV Özel Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik'te öğrencileri kutlayarak sportif alanlarda elde edilen başarılarla takımların bölge şampiyonalarında Gaziantep'i temsil edeceğine dikkat çekerek çalışmaların yoğunlaştığını vurguladı. Öğrenciler daha sonra toplu fotoğraf çektirerek mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Kaan Gaziantep Türkiye SBS Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title