Haberler

Şamil Tayyar, Abdullah Gül'ü Eleştirdi

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Selahattin Demirtaş'ı aramasını eleştiren AK Partili Şamil Tayyar, "Dünya Erdoğan'ı; Gül, katil devlet diyen Demirtaş'ı aradı" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter'da yazdığı mesaj ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü eleştirdi.

DEMİRTAŞ AÇIKLAMIŞTI

Dün HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden 8 çocuk annesi Meryem Bulut (71) ve 3 çocuk annesi Aycan Kaya'nın (42) yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Beşevler taziye evinde Bulut ve Kaya ailesi fertlerine başsağlığı dileyen Demirtaş, görüştüğü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de başsağlığı dileklerini kendilerine iletmesini istediğini belirtti.

TAYYAR, GÜL'Ü ELEŞTİRDİ

Başkent'te kulisleri hareketlendiren Abdullah Gül'ün bu hamlesine AK Parti2den ilk tepki Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar, "Ankara'daki bombalı eylemi önceden bilen iki kişi PKK'lı çıktı. Dünya Erdoğan'ı; Gül, katil devlet diyen Demirtaş'ı aradı. Reise sevgimiz arttı" diyerek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinin arttığını belirtirken, Gül'ü de "katil devlet diyen Demirtaş'ı aradı" diyerek eleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Şamil Tayyar Abdullah Gül Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (181)

amedli altan:

LEN TEYAR NE DEYON GULİ GULİ BİZİMDE SANA VE SENİN GİBİ OLANLARA NEFRETİMİZ ARTI GÜLEDE SEVGİMİZ ARTI EN AZINDAN KARAKTER SAHİBİ ODA SİZDE YOK

19
138
yanıtYanıtla
Akpkkabd katilMobil-IOS:

AKP parçalanacak bu artık böyle olmaz

49
64
yanıtYanıtla
AMEDLI Mobil-IOS:

ABDULAH GÜL BİLE OYUNU HDP YE VERİYOR O BİLE ERDOGANIN NE OLDUĞUNU ANLADI BENCE GÜL HDP DEN ADAY OLMALI

23
78
yanıtYanıtla
gölge Mobil-ANDROID:

ORDA ÖLENLER BÖLÜCÜ VATAN HAİNLERİDİR

36
49
yanıtYanıtla
MI TE KIRRO:

İŞTE BİR YALAKA NAZİ IRKÇISI DAHA ŞAMİL TIYAROOO :))))))))))))))))

40
32
yanıtYanıtla
vatandas:

Bu ulkede bir cumhur baskani var oda abdullah guldur birlider var oda selhatin demirtasdir

35
35
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GÜLDEN LİDER OLMAZ ANCAK KURANKURSU ÖĞRETMENİ OLUR . BİRDE REÇELİNİ YAPARSINIZ .

36
32
yanıtYanıtla
MHP MALATYA:

HELAL SAYIN VEKİLİM. ÇOK DOĞRU. BU ABDULLAH GÜLÜN BÜLENT ARINÇIN BİR AN ÖNCE PARTİDEN ATILMASI LAZIM. ÇOK SAĞLAM ÇOK MİLLİYETÇİ BİR AKPARTİYE BEN DE SONUNA KADAR OY VERİRİM. GERÇEK ÜLKÜCÜLERİN AKPARTİDE BİRLEŞMESİ ŞART GİBİ.

22
36
yanıtYanıtla
Serhat:

MHP ''yi ağzına alma sahte Ülkücü. Birde numara yapıyorsun MHP ''liyim diye. Sen ancak açılım sürecini destekler işine geldiğinde de Milliyetçi kesilirsin. Senin gibilere karnımız tok. Hadi bakem yürü şimdi.

yanıt6
yanıt1
bir bayan:

Siz akpliler 1 tane Abdullah gül edemezsiniz en azından o cumhurbaşkanı iken ülke huzurluydu..

48
10
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title