Haberler

Salonda "KARDEŞİM Benim" Basında "İFTARLIK Gazoz"

Güncelleme:

2016 Ocak ayından bu yana sinema salonlarında gösterime giren yerli filmler içinde şu ana kadar en fazla izlenen film "Kardeşim Benim" olurken, haber sayısında ise "İftarlık Gazoz" filminin öne çıktığı belirlendi.

Açıklanan sinema filmlerinin seyirci sayıları listesine göre, yılbaşından bu yana vizyona giren yerli filmler içinde en çok izlenen ilk beş filmin "Kardeşim Benim", "Dedemin Fişi", "Osman Pazarlama", "Kocan Kadar Konuş: Diriliş" ve "İftarlık Gazoz" olduğu ortaya çıktı. Medya Takip Ajansı Interpress'in Ocak ayından bu yana yazılı basında yapmış olduğu araştırmaya göre ise, haber sayısında ilk sırada başrolünde Cem Yılmaz'ın oynadığı "İftarlık Gazoz" filmi 1.833 haberle yer alırken, Murat Boz ve Burak Özçivit'in oynadığı "Kardeşim Benim" filminin ise 1.667 haberle ikinci sırada olduğu tespit edildi. "Güldür Güldür Show" ekibinin rol aldığı "Dedemin Fişi" yazılı basına 1.534 haberle üçüncü sırada yansırken, ilkinin gördüğü ilgi üzerine devam filmi olarak çekilen "Kocan Kadar Konuş: Diriliş" filminin de 1.121 haberle dördüncü sırada yer aldığı saptandı. Şahan Gökbakar'ın iddialı filmi, "Osman Pazarlama"nın ise yazılı basında 1.031 haber ile beşinci olduğu belirlendi.

Mart'ta seyirci "Kolpaçino 3. Devre" derken, basın "Kaçma Birader" dedi

Mart ayında vizyona giren yerli filmlerden "Kolpaçino 3. Devre" seyirci sayısında ilk sırayı alırken, yine bu ay içinde seyirci ile buluşan "Annemin Yarası" filmi ise seyirci sayısı listesinde ikinci oldu. Üçüncü sırada ise "Kaçma Birader" filmi yer aldı. Interpress'in üç bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan incelemesine göre, haber sıralamasında ise "Kaçma Birader" 487 haberle ilk sırada yer alırken, "Annemin Yarası" filmi hakkında yazılı basına 447 haber yansıdı. "Kolpaçino 3. Devre" ile ilgili ise 227 haber çıktığı tespit edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title