Haberler

Salihli'de Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde yoldan çıkan bir otomobilin, çiftlik duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde yoldan çıkan bir otomobilin, çiftlik duvarına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, İzmir-Ankara Karayolu üzerindeki Barış Mahallesi yakınlarında bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Salihli yönüne giden 45 SC 2058 plakalı otomobilin sürücüsü 36 yaşındaki Melike Dağgül, direksiyon kontrolünü yitirince yoldan çıktı. Bir çiftliğin duvarına çarparak takla atan otomobili kullanan Melike Dağgül ile yanında bulunanlardan 11 yaşındaki Melih Sürücü itfaiye ekiplerinin yardımı ile sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Otomobilde bulunan 66 yaşındaki Hasan Hüseyin Dağgül ve 64 yaşındaki Cağdiye Dağgül kaza yerinde öldü.

Yaralılar yapılan ilk müdahale ardından Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İzmir- Ankara Karayolu, kaza nedeniyle Salihli yönüne bir süre trafiğe kapatıldı. Polis soruşturma başlattı. - Salihlimanisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salihli İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title