Haberler

Şal Bağlarken Dikkat Edilmesi Gereken 4 Aşama

Güncelleme:

Şal bağlarken hep hayal ettiğiniz o mükemmel görünüme ulaşamıyor musunuz? O halde bu 4 aşamayı takip edin.

1. Aşama: Kumaş Seçimi

Şalınızın kusursuz görünmesi için en önemli faktör şalın kumaşıdır. Kullanacağınız şalın kaliteli ve doğal bir malzemeden yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Etiketinde % 100 ipek ya da pamuk yazan şalları güvenle alabilirsiniz.

2. Aşama: Renk Seçimi

Seçtiğiniz şalın kıyafetiniz ve cilt renginize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Desenli bir kıyafet tercih ettiyseniz düz renkteki şalları, sade bir kıyafet tercih ettiyseniz ise desenli şalları kullanabilirsiniz. Ayrıca cilt renginize uygun olarak seçeceğiniz renkler sizi daha canlı gösterecektir.

3. Aşama: Topuz Yapımı

Şalınızın kusursuz görünmesini sağlayacak noktalardan biri de yapacağınız topuzdur. Bunun için her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz topuz tokalarından edinebilirsiniz. Unutmayın ki topuzunuz kesinlikle baş hizasını geçecek kadar yüksek olmamalı.

4. Aşama: Bone ve İğne Kullanımı

Tüm aşamaları geçtiniz ve şalınızı istediğiniz şekilde bağladınız. Peki ya sonrası? Şalınızın gün içinde sabit kalması ve dış faktörlerin etkisiyle bozulmaması ve kaymaması için mutlaka bone kullanmanız gerekiyor. Ayrıca Şalınızı bağladıktan sonra birkaç kritik noktayı iğnelerle sabitlemek şalınızın formunu tüm gün korumanıza yardımcı oluyor.

Kaynak: Haberler.com / Kadın

Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title