Haberler

Saklıkent Kanyonu'ndaki Sel

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu'nda oluşan selin ardından bulunan cesedin, İstanbul'dan arkadaşları ile tatil için Fethiye'ye gelen Ömer Özcan'a ait olduğu belirlendi.

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu'nda oluşan selin ardından sabah saatlerinde bulunan erkek cesedinin Ömer Özcan'a ait olduğu tespit edildi.

Kanyonda yapılan arama çalışmasında kayanın arasında sıkışmış vaziyette bulunan cesedin, İstanbul'dan arkadaşları ile tatil için Fethiye'ye gelen Ömer Özcan'a (27) ait olduğu belirlendi. UMKE, AKUT ve AFAD ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan ceset, kanyon girişine kadar taşındı.

Özcan'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Böylece selde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu'nda yüksek kesimlere yağan yağmur sonrası oluşan selde 1 kişi ölmüş, 1 kişi kaybolmuş, 8 kişi de yaralanmıştı. Mahsur kalan 46 kişi ise kurtarılmıştı. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Seydikemer İstanbul Fethiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title