Haberler

Sakıp Sabancı Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Merhum iş adamı Sakıp Sabancı, vefatının 10'uncu yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Merhum iş adamı Sakıp Sabancı, vefatının 10'uncu yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Zincirlikuyu'daki Sabancı ailesine ait aile kabristanlığında düzenlenen törene Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Sabancı, Sakıp Sabancı'nın kızları Sevil Sabancı ve Dilek Sabancı, torunu Melisa Tapan, iş dünyasından Erdoğan Demirören, Mehmet Nezih Erdem ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Katılanların Sakıp Sabancı'nın mezarına karanfil bıraktığı törende konuşan Sabancı Holding Genel Sekreteri Nedim Bozfakıoğlu, Sakıp Sabancı'nın yaptığı doğru işlerin toplumun her kesimini etkilediğini ve etkilemeye devam edeceğini söyledi. Bozfakıoğlu, "İçten ve samimi yaklaşımı ile tecrübelerini, bilgilerini her fırsatta çevresindekilere aktaran Sakıp Sabancı; sahip olduklarını halkıyla paylaşan, çalışmak ve üretmek konusunda dur durak bilmeyen, Türk halkının kalbinde farklı bir yer edinmeyi başaran sıradışı bir insan, sıradışı bir liderdi. O herkesin Sakıp Ağa'sıydı" diye konuştu.

Konuşmanın ardından anma töreni, Kur'an-ı Kerim ve dua okunmasıyla sona erdi.

(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabancı Holding Sevil Sabancı Sakıp Sabancı Zincirlikuyu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title