Haberler

Sakatlanan engelli sporcunun gözyaşları -

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesini 76-70 yendi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesini 76-70 yendi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk periyodu 14-12 geride tamamlayan Ordu Belediyesi daha sonra oyun üstünlüğünü ele geçirerek, devreyi 34-28 önde tamamladı.

Ardından maçın ikinci devresine de iyi başlayan Ordu Belediyesi, üçüncü periyodu 56-51 önde bitirdi. Son periyotta da üstün oyununu sürdüren ev sahibi takım, rakibini 76-70 mağlup etti.

Ordu Belediyesi bu galibiyetle ligdeki ikinci galibiyetine ulaştı.

Maçın son saniyelerinde rakibiyle girdiği mücadele sonrası yere düşerek sakatlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Ömer Erkış sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-"Çok mutluyuz"

Ordu Belediyesi Antrenörü Cem Aslan, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu ikinci galibiyetimiz. Bugün çok zorlansak da kazanmayı bildik. Bundan sonra her maçımızı alarak ligde kalmayı arzuluyoruz. Oyuncularımızın tamamı üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Hepsini kutluyorum" dedi.

Maçı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra çok sayıda taraftar izledi.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title