Haberler

Sakaryaspor-Bandırmaspor: 2-2

Stat.HAKEMLER.

Stat: Atatürk

HAKEMLER: İbrahim Bülbül (5), Tamer Tekbaş (5), Hilmi Alper Şenkal (5)

SAKARYASPOR: Harun (6)- Levent (6), Metekan (6), Onur (6), Muammer (6), Hamza (6), Kerem (6)(Dk.84 Bünyamin), Gazanfer (6) (Dk.73 Hakan (6), Abdülkadir (6), Seçkin (6), Selim (6) (Dk.90 Ömer)

BANDIRMASPOR: Kılıç (6)- Ayhan (6), Gökalp (6), Celal (6), Koray (6), Ali (6) (Dk.75 Sinan 6), Ercan (6), Mesut (6), Serdar (6) (Dk.90+3 Fırat), Sezai (6) (Dk.59 Cenk 6), Ahmet (6)

GOLLER: Dk.42 Seçkin, Dk.90+4 Levent ( Sakaryaspor ), Dk.29 Ayhan Dk.90+2 Ahmet (Bandırmaspor)

SARI KART: Kerem, Harun, Muammer ( Sakaryaspor ), Ayhan (Bandırmaspor)

SPOR Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta 4 puanla ligin alt sıralarında bulunan Sakaryaspor, ligde zirve mücadelesi veren Bandırmaspor'la karşılaştı. Karşılaşmayı 2000 Sakarşyasporlu, 150 kadar da Bandırmaspor taraftarı izledi.

3'üncü dakikada Bandırmaspor atağında Serdar bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu ayağından açınca kaleci Harun meşin yuvarlağı kornere gönderdi. Sağ taraftan kullanılan kornerden gelen ortaya Celal kafayı vurdu, top Kaleci Harun'da kaldı.

10'uncu dakikada sol taraftan Gazanfer'in verdiği pasla Seçkin bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Kılıç bu arada Seçkin'i düşürünce Sakaryasporlular, penaltı itirazıhda bulundu.

15'inci dakikada Sezai, kafa ile önüne indirdiği topla ceza alanına girdi. Vuruşunda kaleci Harun topu önledi.

29'uncu dakikadan Ayhan ceza alanı önünde düzeltip vurdu, top ağlarla kucaklaştı: 0-1.

36'ıncı dakikada Levent sağ taraftan götürdüğü topla son çizgiye indi, yerden Selim'e verdi. Selim kötü bir vuruşla topu direğin dibinden auta yolladı.

42'inci dakikada Gazanfer sol taraftan ceza alanı içine ortaladı, Seçkin ayağının içiyle topu kaleye bıraktı: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

64'üncü dakikada Cenk sağ taraftan ceza alanına girdi, son çizgiye kadar indi, kale içine yerden pasını çıkardı. Onur topu uzaklaştırmayı başardı.

70'inci dakikada Cenk ceza sahasının sağ çaprazından kaleye vurdu. Gazanfer topu uzaklaştırdı.

77'inci dakikada Muammer sol taraftan ceza alanı önündeki Seçkin'e pasını çıkardı, Seçkin'in vuruşunda kaleci Kılıç iki hamlede topa sahip oldu.

87'inci dakikada Bünyamin ceza alanı önünde topa sert vurdu. Top direğin dibinden auta gitti.

90+2'inci dakikada Ayhan'ın sol taraftan yapan ortayla buluşan Ahmet güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2.

90+4'üncü dakikada ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşu Levent kullandı. Vuruşunda top ağlara gitti: 2-2.

FOTOĞRAF - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İbrahim Bülbül Hilmi Alper Sakaryaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title