Haberler

Sakarya MÜSİAD Şubesi Üyeleri İndirimli göz muayenesi olacak…

Güncelleme:

MÜSİAD Sakarya Şubesi ile Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi arasında göz muayenesi anlaşması yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Özel Veni Vidi Hastane Müdürü Mehmet Tüfekçi arasında göz muayenesi protokolü imzalandı.

Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi ile sağlık protokolü imzalayan MÜSİAD Sakarya Şubesi, üyelerinin ve birinci derece yakınlarının göz sağlığını Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi'nin deneyimli doktorlarına emanet ederek; göz muayenesi ve tedavilerini; indirimli alacak. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, "Üyelerimizin de talebi üzerine göz konusunda ihtisaslaşmış Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi ile önemli bir sağlık protokolü imzaladık. Bu anlaşma dâhilinde üyelerimiz, eşleri ve çocukları indirimle avantajlı bir sağlık hizmeti alacaklardır" dedi. Hastanelerinde birçok ameliyat yapıldığını ifade eden Özel Veni Vidi Hastane Müdürü Mehmet Tüfekçi; "Uzman ve branşlaşmış bir hekim kadromuz var. Hizmet kalitesini arttırmak için branşlaşmak şart. Biz bunu başardık. Bu hizmeti bundan sonraki süreçte MÜSİAD üyesi arkadaşlarımıza daha avantajlı bir şekilde sunacağız. Bu sağlık protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title