Haberler

Sakarya MÜSİAD'ın ilk ziyaretçisi Ekrem Yüce oldu

Güncelleme:

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 6. Dönem Başkanlığına getirilen Yaşar Coşkun ve yenilenen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri başlarken, ilk ziyaret eden isim isi DOKAP Başkanı Ekrem Yüce oldu.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce ; önceki gün 17. Olağan Genel Kurulu tamamlayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi'ni ziyaret ederek, çiçeği burnunda Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim Kuruluna "hayırlı" olsun dileklerinde bulundu.

Önemli Projelere imza attık

Yoğun programlarından dolayı genel kurulu katılamadığını ifade eden DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ; Yenicami'deki dernek hizmet binasında gerçekleştirdiği ziyaretinde MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin yeni yöneticileriyle tanıştı. DOKAP'ın yeşil yol, tamamlanan Giresun Havalimanı ve bir benzeri olacak olan Rize havalimanı inşaatı hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz

Türkiye için önemli bir proje olan Giresun'nda inşaatı devam eden Borsa ve Lisanslı Fındık Deposu hakkında da MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Yüce; MÜSİAD'ı yakından takip ettiğini ve bir Sakaryalı olarak yeni seçilen yakın dostu Yaşar Coşkun'un başkan olmasından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Yüce; DOKAP olarak her zaman MÜSİAD'ın yanında olacaklarının da sözünü verdi.

Başarılı çalışmalar gerçekleştirdi

Kongre sonrası kendilerini ilk ziyaret eden DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'nin bu ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; Sakaryalı olan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce'nin ÇAYKUR Genel Müdürlüğü zamanında da olduğu gibi bütün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kendisinin başarılı bir bürokrat olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğu Karadeniz Yaşar Coşkun Ekrem Yüce Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title