Haberler

Sakarya Kamyonet Bariyerleri Aşıp Ağaca Çarptı 3 Yaralı

Kamyonet bariyerleri aşıp ağaca çarptı: 3 yaralıSERDİVAN(Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde kontrolden çıkan kamyonet bariyerleri aşarak yol kenarındaki ağaca çarptı.

Kamyonet bariyerleri aşıp ağaca çarptı: 3 yaralı

SERDİVAN( Sakarya ), (DHA) - SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde kontrolden çıkan kamyonet bariyerleri aşarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada araçta bulunan baba-oğul ve torun yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında D-100 Karayolu Serdivan Beşköprü mevkiinde meydana geldi. Sivas'tan İstanbul'a gitmekte olan İsmail D. idaresindeki 58 TN 084 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşıp yol kenarındaki ağaca çarparak devrildi. Kaza sonucunda araçtaki baba-oğul ve torun oldukları öğrenilen İsmail D., İbrahim D. ve Fatih D. yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil ekipleri araçta sıkışan 3 kişiyi uzun uğraşlar sonucu çıkardı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER-KAMERA: Aziz GÜVENER

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdivan Sakarya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title