Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

CHP Hendek İlçe Başkanlığınca parti üyelerine yönelik toplantı düzenlendi.

CHP Hendek İlçe Başkanlığınca parti üyelerine yönelik toplantı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Amerika'daki başkanlık sistemi ile Türkiye'de uygulanmak istenen sistemin hiç alakası olmadığını savunan Tanal, "Yasama, yargı ve yürütme organlarının her birinin, bağımsız ve ahenk içinde parlamenter sistemle devam etmesi gerekir. Terörün panzehiri demokrasidir, bütün yetki ve atamaları bir kişide toplayan sistem demokrasi değil, sultanlıktır." diye konuştu.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da kendisini Atatürkçü, vatansever, milliyetçi, laik ve cumhuriyet ilkelerine bağlı hisseden partili partisiz herkesi tek adamlığa karşı "Hayır" cephesinde buluşmaya davet etti.

Tanal ve Özkoç, daha sonra partililerin sorularını yanıtladı.

Ağacık Mahallesi'nde muhtarlık seçimi yapılacak

Ferizli ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ağacık Mahallesi Muhtarı Ahmet Sığırtmaç'ın yerine muhtarlık seçimi yapılacağı bildirildi.

Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dört dönem muhtarlığa seçilen Sığırtmaç'ın vefat etmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Sığırtmaç'ın vefatından sonra yerine birinci aza olan Naci Korhan'ın atamasının yapıldığını bildiren Erdoğan, "Yeni mahalle muhtarlığı seçimlerinin yasalar gereği nisan ayında yapılması gerekirken, İlçe Seçim Kurulu hakimi ile seçimin nisanda referandum seçimleriyle birlikte yapılıp yapılamayacağını görüştük. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) görüşlerinin alınarak değerlendirilmesini bekliyoruz. Daha sonra nisanda mı haziran da mı yapılmasına karar verilecek." diye konuştu.

Kaynarca'da muhtarlar toplantısı

Kaynarca ilçesinde daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlara yönelik toplantı düzenlendi.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, resmi kurumlarla muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının birlik içinde hareket ederek çalışması gerektiği vurgulandı.

Kaymakam Kemal Şahin, vatandaşlara yönelik gerçekleşen toplantıda, halkın istek, öneri ve şikayetlerini almak amacıyla her ayın üçüncü haftasında çarşamba günleri toplantı yapılacağını bildirdi.

Toplantıya, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Söğütlü Belediye Başkanı Genç'ten ziyaret

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Gürkan'ı ziyaret etti.

Genç, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede tarım, hayvancılık ve sanayinin gelişmesi için çalışma yürüttüklerini anlattı.

Tarım arazilerini değerlendirmek amacıyla Gürkan'la sık sık bir araya geldiklerini aktaran Genç, "Çiftçilerimizin şiddetli yağışlardan gördükleri zararları tespit ettikten sonra ilgili makamlara iletip çalışma yapıyoruz. Müdürümüzün de bu konuda büyük gayretleri var. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kaynarca Söğütlü Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title