Haberler

Sakarya'da 4 Şüpheli Bir Miktar Uyuşturucu Ile Yakalandı

Haber Zeki GÜNAL İSTANBUL DHASakarya'da, Paskal lakaplı cezaevi firarisi uyuşturucu satıcısı S.K. ile yanındaki 3 kişi yakalandı.

Haber Zeki GÜNAL İSTANBUL DHA

Sakarya'da, Paskal lakaplı cezaevi firarisi uyuşturucu satıcısı S.K. ile yanındaki 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin otomobilinde ve evlerinde Dark adlı polis köpeği eşliğinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu bulundu.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik uygulama yaptı. Uygulama sırasında durdurulan bir otomobilde uyuşturucu madde ticaretinden aranan Paskal lakaplı cezaevi firarisi S.K ve yanındaki 3 kişi bir miktar uyuşturucu ile yakalandı. Şüphelilerin evlerinde Dark adlı polis köpeği eşliğinde yapılan aramada da bir miktar uyuşturucu bulundu.

Evlerdeki aramada ayrıca, 1 av tüfeği, 1 tabanca çok sayıda mermi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği anlaşılan bir miktar para ele geçirildi. Polis merkezindeki işlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen dört zanlıdan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title