Haberler

Sakarya Cinayeti Şüphelisini Güvenlik Kamerası Yakalattı

Adapazarı'nda dün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir kafeteryada özel güvenlik görevlisi olan 23 yaşındaki Hasan Abdullah'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli kaferterya çevresinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonrası yakalandı.

Adapazarı'nda dün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir kafeteryada özel güvenlik görevlisi olan 23 yaşındaki Hasan Abdullah'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli kaferterya çevresinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonrası yakalandı.

Adapazarı şehir merkezindeki Orta Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir kafeteryada güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Hasan Abdullah geçtiğimiz gece saatlerinde bıçaklanarak öldürülmüş cansız bedeni dün sabah işyerine gelen arkadaşları tarafından bulunmuştu. Talihsiz gencin vücudunun çeşitli yerlerinden ve boğazının kesilerek öldürüldüğü tespit edilmişti.

Cinayetten sonra harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayetle ilgili kafeterya ve çevresindeki güvenlik kameraları incelemeye aldı. Ekipler yaptıkları görüntü incelemesinde cinayetin işlendiği saat olan 05.00-06.00 saatleri arasında bir kişinin kafeye girip daha sonra kaçarak uzaklaştığını farketti. Görüntülerdeki kişinin kimlik tespitini yapan polis, şüphelinin 21 yaşındaki Ahmet Sadıç olduğunu belirledi. Şüphelinin peşine düşen polis, kısa bir süre sonra cinayet zanlısını yakalayarak gözaltına aldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN ARKADAŞI ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alınan zanlı Ahmet Sadık, cinayetle ilgili suçlamaları kabul etti. Polisin yaptığı detaylı araştırmada ise zanlının öldürülen özel güvenlik görevlisi Hasan Abdullah'ın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Emniyette işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı, sağlık kontrolünden geçirilmek için polis merkezinden çıkarıldığı sırada gazetecilerin sorduğu 'neden öldürdünüz?' sorularına cevap vermedi. Gencin cinayeti kabul ettiği ancak nedeniyle ilgili 'Bana birşey sormayın' dediği belirlendi.

Arkadaş katili sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title