Haberler

Sahte Dayak Videosu Paylaşan Genç Yakalandı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi'ndeki kavgada ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ardından, Adana'da yasa dışı gösterilere katılan kişiyi dövdüğü videoyu paylaşan şüpheli yakalandı. Videonun sahte olduğu ortaya çıktı.

Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bıçaklanarak öldürülmesinin ardından, Adana'da yasadışı gösterilere katıldığı öne sürdüğü bir kişiyi başına bez torba geçirip dövdüğü videoyu sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan adı açıklanmayan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Videonun tamamen mizansen olduğu ortaya çıktı.

GENÇ YAŞTA ÖLDÜ

20 Şubata İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

BAŞINA TORBA GEÇİRİP DEMİR ÇUBUKLA DÖVDÜ

Olaydan 1 gün sonra Adana'da bir kişi, sosyal medya hesabı üzerinden yasadışı gösterilere katıldığını öne sürdüğü bir kişinin başına torba geçirip, demir çubukla dövdüğü görüntüyü sosyal paylaşım hesabı üzerinden yayınladı.

İKİSİ DE YAKALANDI

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, görüntülerdeki şüpheliyi yakaladı. Görüntülerdeki gibi dayak olmadığını, arkadaşıyla mizansen yaptıklarını belirten şüphelinin verdiği bilgiler üzerine başına bez torba bağlanan kişi de yakalandı.

"TAMAMEN KURGU" İFADESİ

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 2 kafadar, İzmir'de yaşanan olayda Çakıroğlu'nun hayatını kaybetmesinden dolayı üzüldüğünü ve tanıdığı iki arkadaşı ile bu mizansen videoyu kendi imkanları ile kurgulayarak hazırladıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi İzmir Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (71)

kürtçü:

ulan mossad ajanı köpek ülkücüler. sizde kürt dövecek yürek var mı lan lavuklar. kürt gördüğünüzde kaçacak delik ararsınız

32
48
yanıtYanıtla
FIRAT:

SİZ ÜLKÜCÜLER BEŞ PARA ETMEZSİNİZ VATAN HAİNLERİ SATILMIŞ KÖPEKLER MOSSAD AJANLARI ÜLKEMİZİN HUZURUNU BİR SİZ BOZUYORSUNUZ KÖPEK GİB SAĞA SOLA SALDIYORSUNUZ İŞİDÇİ ZİHNİYETE SAHİPSNİZ KENDİ ÜLKENİZİN İNSANLARINI HUNHARCA KATLETTİNİZ POLİSİ ASKERİ BAYRAĞI KENDİNİZE KOZ OLARAK KULLANIYORSUNUZKENDİNİZE VATANSEVER SÜSÜ VEREREK ASLINDA HEP VATAN HAİNİSİNİZ ÜLKÜCÜ HARKETİ BİR MOSSAD TAŞARONUDUR İSRAİL SİZE İYİBİR İSİM TAKMIŞLAR ZATEN KÖPEK

63
17
yanıtYanıtla
ziyamobilWeb@haberler.com:

irkcilik veya milliyetcilik bir hastaliktir ulkuculerde goruldugu gibi hepsi hasta sapkin ve cahil nokta.

52
17
yanıtYanıtla
ParamazMobil-IOS:

Irkçı saldırılara karşı Kürtler "Öz savunma Hakkı"nı kullanmaktan geri durmayacaktır.

36
26
yanıtYanıtla
çağlaa:

nur içinde yat ! nur yüzlü yiğidim

41
15
yanıtYanıtla
kurdenyozgat:

böyle bir video zaten gerçek olamazki, ülkücülerde nerde o yürek. .

19
29
yanıtYanıtla
kurdenyozgat:

bu zavallı kurtlar vadisini çok izlemiş heralde psikolojisi bozulmuş sanal kahramanlar hiç bir faşist asla bir kürdün ellerini bağlamaya gücü yetmez varsa gücü yeten gelsin yanımıda konuşşun adresimiz belli kimliğimiz belli ama it sürüsü gibi gelmeyin eşit sayıda gelin fıssekler

25
23
yanıtYanıtla
Kürt AlimobilWeb@haberler.com:

Ne mutlu Kürdüm diyene

23
24
yanıtYanıtla
LİON21:

bAKIN hERKESE SESLENİYORUM HERKES NEYAPTIĞINA DİKKAT ETSİN . . HER NASIL BİRKÜRT BATI DA YAŞIYORSA VEYA BİR TANIDIĞI AKRABASI EN AZINDAN VARDIR VE ÜLKÜCÜYÜM DİYE GEÇİNEN FISEKLERE SÖYLÜYORUM BAKIN AKLINIZI BAŞINIZADANALIN DOĞUDA GÜNEY DOĞUDADA MEMUR POLİS ASKER EŞİNİZ DOSTUNUZ MUHAKKAK VARDIR KISASA KISAS KURANDA BİLE VAR KİMSENİN ELİ ARMUT TOPLAMIYOR BU BARIŞ SÜRECİNİ ONA BUNA KUKLALIK EDİP BOZMAYIN HA BİZ ÇOKTA HEVESLİ DEĞİLİZ AMA ONA RAĞMEN SAYGILIYIZ AKILLI OLUN BİZDE BİZİM MEMLEKETİMİZDE YAŞAYAN TÜRKLERE BUNUN AĞA BABASINIDA YAPARLAR KENDİNİZE GELİN EMPATİ KURMAYI ÖĞRENİN YOKSA BAŞKA ŞEYLERE MEİL VERİR BU ÜLKEYİ KAOSA GÖTÜRÜRSÜNÜZ NE OLUR SAĞ DUYULU DAVRANIN

29
17
yanıtYanıtla
Ülkücü Erzurum .mobilWeb@haberler.com:

Irkçılık için iki ırkı karşılaştirmak gerekir biz ırkçı değiliz çünkü Türk ırkı hiç bir ırkla karşılaştırılamaz . cCc .

18
28
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title