Haberler

Şahinkaya'da Kahkaha Tufanı

Güncelleme:

Özel Şahinkaya Koleji, geleneksel hale gelen 'Tea & Talk - Yaşamdan Söyleşiler' etkinliği kapsamında sosyal medya fenomenleri Nejat Uygur ve Sina Özer'i konuk etti.

Çektiği 'Vine' videoları ile sosyal medyanın en çok ilgi çeken fenomenlerinden olan Nejat Uygur, Tea & Talk etkinliğinde Şahinkaya Büyük Sahne'ye Özel Şahinkaya Koleji'nin hediye ettiği bornozla çıktı.

Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran Vine videolarından oluşan bir sunumla söyleşiye başlayan Uygur ve Özer, Şahinkayalı öğrencilerin kahkahalarının hiç eksilmediği bir etkinliğe imza attılar.

Şahinkayalı öğrenciler ile okul yaşantıları ve sosyal medya trendleri üzerine sohbet ederken; kendi yaşamlarından komik ve eğlenceli anılarını da paylaşan Uygur ve Özer, bol kahkahalı ve eğlenceli anlar yaşattılar.

Söyleşi sonrasında, Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya tarafından Nejat Uygur ve Sina Özer'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nejat Uygur Sina Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title