Haberler

Şahiner ve Özaltun Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Şahiner ve Özaltun, Çiçekler Mahallesi'nde oturan şehit annesi Ayşe Kaya'yı ziyaret etti.

Kaymakam Şahiner, ziyarette, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emaneti olduğunu söyledi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını belirten Şahiner, "Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna, evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz." dedi.

Başkan Özaltun da, şehit ailelerinin varsa sorunlarının çözümü, hem de onların yalnız olmadıklarını hissettirmemek adına zaman zaman bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, Beyşehir merkez ve ilçeye bağlı Hüseyinler ve Yazyurdu Mahalleleri'nde de bazı aileleri evlerinde ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Şahiner Murat Özaltun Ayşe Kaya Beyşehir Politika Güncel Haberler

title