Haberler

Şahin: "Milletin Beklentisi ve Umudu Ak Parti"

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile beraber Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Şahin, "7 Haziran seçimlerinde bizlere önemli destekte bulundunuz. Türkiye ortalamasının yüzde 17 üzerinde oy verdiniz. İnegöl'den yüzde 58 aldık. Fakat bu oran iktidar çıkartmaya yetmedi. Milletimiz çareyi, yarınları AK Parti'den bekliyor. Bunları beklerken daha çok çalış diye küçük bir ayar verdi. Biz de bu ayarı aldık. Kendimizi yenilenmiş bir şekilde vatandaşımızın önünde hazır hissediyoruz. Güzel bir seçim beyannamesiyle milletimizin karşısındayız" dedi.

Türkiye nüfusunun yaş ortalamasının 18 ile 35 arasında yoğunluk kazandığını hatırlatan Şahin, "Bu gençlere iş bulmak lazım. Bunları istihdam ederek, ekonomiye katkı sağlamak lazım. 2009 yılından bu güne kadar 6 milyon insan işe girmiş. Bu gençlere iş kurabilmeleri için proje dahilinde 50 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Yetmediğinde ise 100 bin liralık faizsiz kredi vereceğiz. 150 bin lirayı kendilerine iş kurabilmeleri için vereceğiz. Kendisi gibi genç hiç sigortaya girmemiş gençleri işe aldığında bir yılda onların ücretlerini devletimiz ödeyecek. Bu firma tutunur tabii ki hayata. Bundan da üç yıl vergi almayacağız. Türkiye'de yeni müteşebbislere ihtiyacımız var. Böylece gençlerimizi iş dünyasına teşvik edecek bir program hazırladık" diye konuştu.

Çiftçilere daha fazla destek vereceklerini söyleyen Şahin, "Gübre ve yemde KDV'yi sıfırlayacağız. Ancak firmaların bu KDV oranlarını düşürmemesi halinde ne olacak? Başbakanımıza sorduk. Başbakanımız 'Öyle şey olmaz. Firmalara biz KDV'den vazgeçtik, bir-iki puan da siz indirin diyeceğiz' dedi. Asgari ücretin 980 lira olduğunu biliyoruz. Asgari ücreti yeni hükümeti kurduğumuzda bin 300 lira yapacağız. Asgari geçim indirimi ile birlikte bin 400 lira olacak. Ziraat yapan genç işçilere de 30 bin lira karşılıksız hibe vereceğiz. Emeklilerimize bin 200 TL yıllık vereceğiz. Hiç konut edinememiş emeklilerimize cüzi taksitlerle konut kazandıracağız. Öğrenci burslarımızın sayısını artıracağız. Milletin beklentisi ve umudu AK Parti" şeklinde konuştu.

Sağlık alanında İnegöl'de de önemli yatırımlar yaptıklarını aktaran Milletvekili Hüseyin Şahin, "Yeni hastanemiz hizmet veriyor. Modern hastanemizde palyatif yoğun bakımımızı hizmete açmıştık. Şimdi ise kemoterapi ünitesini de hizmete açacağız. Yanık, kesik, kopuk bölümlerini açacağız. Hastanemizi geliştiriyoruz. Yeni diş hastanemizin binası 2,5 ay sonra bitecek. İçme suyu barajımızın ihalesi yapıldı. Firmaya yer teslimi yapılacak" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Şahin Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title