Haberler

Şahin "Brand Finance Türkiye' nin En Değerli 100 markası" listesinde

Güncelleme:

Prestijli uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance' in her sene yaptığı Türkiye'nin ilk 100 Markasına, Şahin, Türkiye'nin en değerli 85. Markası olarak "AA" derecesiyle girdi.


Şahin Sucukları, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından 8.si gerçekleştirilen " Türkiye'nin En Değerli 100 Markası-2016" araştırmasında sıralamaya "AA" derecesiyle girdi. Brand Finance tarafından değerlendirmeye alınan Şahin Sucukları, 28 milyon dolar marka değeri ile sıralamada " Türkiye'nin En Değerli 85. Markası" olarak yer aldı.

Gıda üreticileri alanında ki sıralamada ise Şahin Türkiye'nin en değerli 10. Büyük Gıda Markası olarak tespit edildi.

Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Danışmanı Hakan Sinangil, uluslararası bağımsız araştırma kurumu GfK' nın Şahin 'i, tüketici gözünde sucuk alanında Türkiye'nin "en prestijli markası" olarak belirlediğini anımsatarak, Brand Finance' in "Türkiye'nin En Değerli 100 Markası-2016" araştırmasında sıralamaya "AA" derecesiyle girmesinin de gurur verici olduğunu belirtti.

"Müşterilerimiz ve tüm paydaşlarımızla ilişkilerimizde markamızın gücünü yansıtan birçok göstergenin yanında, uluslararası bağımsız marka derecelendirme kuruluşu Brand Finance' in yaptığı değerlendirmeyi çok önemsiyoruz. Türkiye'deki tüm büyük kurumsal firmalar ile birlikte değerlendirmeye alındığımız, geçmişteki finansal performans, yatırımcıların gelecekteki finansal performansımız hakkındaki beklentileri ve markamıza yaptığımız yatırım ve büyüme perspektifimizi bir bütün olarak değerlendiren "Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasındaki başarının bizim için ayrı bir önemi var. Brand Finance' in yanında, mevcut ve potansiyel müşterilerimiz ile, araştırma-geliştirme çalışmaları aşamasından, üretim, dağıtım ve pazarlamaya kadar tüm süreçlerde kurduğumuz ulusal sıcak ilişki de bizim için büyük önem taşıyor."

Sinangil, "Brand Finance' in küresel kabul görmüş uzmanları tarafından belirlenen 'AA derecesi' ile de kendi üretim alanında Şahin markasının işlenmiş et alanında üst düzey marka konumlandırmasına sahip olduğunu tescillendirmiştir. 1923 kuruluşlu Şahin firmasının Marka yolculuğunda zirveye çıkması, tamamen her yaştan, her bölgeden, her gelir ve eğitim grubundan müşterilerinin verdiği destekle olduğunu "Halkın markasının, halk tarafından taçlandırıldığını" ifade etti.

"İşlenmiş et alanında son yıllarda yaptığımız inovatif ataklar ile ürün çeşitlerimizi 93'e çıkardık. Sucukta, ambalaj, gramaj çeşitliliklerinin yanında, acısız, kokusuz, tuzsuz gibi yenilikçi ürünlerle 50 farklı çeşit ürüne ulaştık. Kullan at, her gelir grubuna uygun 35 gr lık paketler çıkarttık.
Mantı, son 2 yılın parlayan ürünümüz; her pakette standart kalite ve lezzeti yakaladık. Bu alanda Türkiye' nin en yüksek cirosuna ulaştık.
Yurtdışından, özellikle Türki Cumhuriyetler ve Körfez Yarımadası'ndan, Şahin' de ki başarı hikayesini kendi ülkelerine danışmanlık, teknoloji transferi, üretim, ortaklık gibi alanlarda taşımak isteyen gruplar ile yakın temas görüşüyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz yurtiçinde yenilikçi ürünler yanında, Şahin'i uluslararası marka haline getirmek.
Şahin' in sınır ötesi uçuşu pek yakında Türkiye' nin gurur duyacağı bir iş modeli haline gelecektir.
Anadolu merkezli, % 100 Türk sermayesi Şahin' i, zirveye taşıyan halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinangil Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title